Hva vet du om Euro-Heis?Euro-Heis er en av få gjenværende nasjonale heisbedrifter i Stor-Oslo området. Vi er stolte over å bli oppfattet som seriøs leverandør av både heiseiere, egne ansatte og bransjens viktigste fagforening. Vi er igjen i vekst og trenger flere ansatte jubilanter til 25-års markeringen neste år.


For at potensielle jobbsøkere skal få førstehånds informasjon om vår bedrift, inviterer vi til et uformelt informasjonsmøte. Der skal vi gi en kort presentasjon av bedriften, hva vi står for og hva vi leverer.

Vi er nok nærmere å kunne tilby arbeid i henhold til tittelen på HMF’s første historie bok «Gleden ved et helt stykke arbeid», enn mange andre. Vi leverer «skreddersøm». Hos oss er mulighetene for faglig utvikling stor, hierarkiet er lavt, tjenesteveiene korte og respekten hvor hverandre stor.

Førstkommende tirsdag 25. april er det åpen dør hos oss i Gladengveien 3 b, fra 15:00 til 17:00.

Det blir en kort presentasjon av Euro-Heis klokken 16, det blir mulighet til treffe potensielle nye kollegaer og stille dem spørsmål om vår virksomhet. Vi serverer pølser og litt annet å tygge på.
<< Forrige        145 av 172        Neste >>