Heismontører

oslo 25.09.18

Euro-Heis AS er en veletablert nasjonal leverandør av heistjenester og har i år sitt 25-års jubileum. Vi trenger å utvide Serviceavdelingen med en faglig sterk heismontør. Også vår prosjektavdeling trenger montør(er).

Arbeidsoppgaver på serviceavdelingen.
Vi har en sammensatt heisportefølje med hensyn til alder, heismerker, typer og eiere. Vi har private og offentlige kunder, noen med mange heiser og andre med få. Siktemålet er at alle skal få en fortjent oppmerksomhet og føle oss som en «nær» leverandør. Det betyr at våre servicemontører får god anledning til å videreutvikle sin kompetanse, både på heis og i samspill med andre mennesker.
Våre servicemontører skal jobbe på faste ruter med forbyggende vedlikehold, reparasjoner av driftsproblemer og planlagte større utbedringer. Våre heiser er i hovedsak i Stor-Oslo området. Bedriften har en vaktordning hvor alle montører deltar.

Arbeidsoppgaver på prosjektavdelingen.
Euro-Heis utfører store moderniseringer og utskiftninger av gamle anlegg. Vi konkurrerer ikke i nybyggmarkedet, men leverer derimot spesialløsninger til eksisterende bygg som mangler heis. Materiellet kjøpes fra Sodimas som er en stor fransk produsent, samt Peter Dahl, Hydroware og ellers fra leverandører av dører etc. som er kjent for god kvalitet.
Vi jakter etter erfarne og selvstendige montører til vår prosjektavdeling. Arbeidsmengden vil hos oss, som hos alle andre, variere. I perioder vil oppdrag på vår serviceavdeling måtte påregnes.

Forhåpninger til montøren, og hva vi kan tilby
Vi ønsker oss faglig sterke montører med lengre erfaring, men søkere som er lærevillige og sugne på å få kompetanse på denne type heisarbeid vil bli vurdert. Vi setter pris på ansatte som involverer seg og byr på seg selv, vi tror at den beste utvikling skapes gjennom et samarbeid med alle ansatte på bedriften. Vi prøver å skape et miljø hvor ansvaret dyrkes frem, og hvor det skal være helt akseptert å gjøre feil eller å innrømme mangler.
Euro-Heis er veletablert og med kontor sentralt i Gladengveien. Vi har ordnede forhold innen HMS, OTP, AML, AFP, tariff-avtaler og bruk av sertifiserte montører. Vi kan tilby ulike former for bilavtaler, inkludert firmabiler på hvite skilter. Vi har av HMF blitt karakterisert som en av bransjens mest seriøse.

Vi ber om at en kort søknad sendes pr. epost til Daglig Leder terje@euroheis.no
<< Forrige        33 av 184        Neste >>