Finn ditt heisfirma


Skjermdumper fra tjenesten

Heismontørenes fagforening har laget en guid ut fra smilefjes-basert vurdering basert på noen kriterier. Nettstedet Velgheisbedrift.no kan du søke på bedrifter i fylket og sjekke deres virksomhet.

Tekst Johnny Leo Johansen HMF. 01.03.2018

Guiden tar for seg forhold som tariffavtale, opplæringsbedrift, fagarbeidere og andre verdier enn kun pris og type heis. Det er etter inspirasjon fra Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelag og Velgelektriker.no.

Her kan man og få serviceavtale som bestillere kan benytte og informasjon om lover og regler for heiser i Norge. Her kan man se om firmaene bruker heismontører til heisarbeid og om de følger opplæring for fagfolk. 

Ikke alle bedrifter ønsket å være oppført

Et stort arbeid er gjort med å få oversikt over firmaer og deres virksomhet. Det er innhentet informasjon på forskjellige måter. Noen av bedrifter har bedt om å ikke stå oppført i registeret.

Tjenesten er basert på smilefjespunkter med fokus på fagarbeidere, tariffavtale og om selskapet er godkjent for heisleveranser på over åtte etasjer.Nyttige tjenester

Med denne tjenesten kan de som ønsker å få en slik oversikt over firmaer sjekke ut heisbedrifter i forbindelse med serviseavtale, ombygging eller installasjon av heis.

Her finner man og hva en serviseavtale må inneholde og andre nyttige ting for heiseiere og de som planlegger installasjon av heis.  
<< Forrige        67 av 172        Neste >>