FULL STØTTE TIL ORONAKLUBBEN!09.05.2018 Tekst: Tor Erik Lundberg  Foto: Christian Olstad

Medlemmene ga full støtte til Oronaklubben i deres krav om tariffavtale på gårsdagens medlemsmøte i Heismontørenes fagforening.

Klart de skal ha tariffavtale
Det var verken en ledig stol eller et tørt øye da Heismontørenes fagforening mobiliserte sine medlemmer for å informere om status i kampen for å få til en landsdekkende tariffavtale på heisbedriften Orona. For dette er noe som engasjerer medlemmene.

Landsdekkende tariffavtale
På Orona er nå 18 av 33 ansatte organisert i HMF og kravet om tariffavtale er blitt stilt. Fra tidligere har de hatt en lokalavtale på Orona, en såkalt ”husavtale”, men nå er klubben klare for å ta del i den landsdekkende Heistariffen. Dette vil i tillegg kunne gi de ansatte retten til AFP, etterutdanning, rullerende permitteringer og regulering av innleie.

Mer enn kroner og ører
Det å ta del i en landsdekkende tariffavtale handler om mer enn kroner og ører. Det handler om å ta del i den seriøse delen av bransjen. Vi skal ikke konkurrere på arbeidsbetingelser men på produkt, kvalitet og effektivitet. Det at alle jobber på samme tariff er avgjørende i kampen mot sosial dumping.<< Forrige        50 av 172        Neste >>