Bruk din stemmerett


Illustrasjonsbildet Johnny Leo Johansen

Valget nærmer seg og alle stemmer vil være viktige i det som ser ut for å bli et spennende valg. Du kan forhåndsstemme frem til 8. september. Valgdagen er 11. september 2017.

Tekst og illustrasjonsfoto Johnny Leo Johansen. 07.09.2017

Erfaringer viser at politikere som ønsker å få stemmer mer eller mindre tilpasser seg folks meninger. Det som naturlig følge av ønske om å bli valgt. Debatter og meningsutvekslinger er viktig i opptakten til et valg.

Meningsmålinger tyder på at det kommer til å være spenning helt inn mot valget. 

Politisk kommunikasjon har en historie som strekker seg langt tilbake til for å organisere samfunnet og avgjøre spørsmål av offentlig interesse.
  
Må telle stemmene manuelt

Endrede former

I moderne tid har det tatt flere former og ved at folk selv nå kan delta i med ytringer i flere forskjellige medier. Opinion er befolknings oppfatninger om politikk og andre samfunnsspørsmål.

Se hva politkerne svarer på LO sine spørsmål

Mer tradisjonelle medier ved journalister spiller og en stor rolle hvor politiker tilpasser seg den rollen de har i møte med journalistene, som kanskje kan sees på som medialisering av politikken.  

Stortinget og det politiske systemet sees på som relativt åpent, spesielt sammenliknet med enkelte andre land.  Bruk din stemmerett og si din mening

<< Forrige        113 av 172        Neste >>