1. desember 2023

Savner du kurs på HBU?

Her er full oversikt over kurs ved Heisbransjens Utdanningssenter vinteren 2021.

Vinteren er i gang, og verden er dessverre fortsatt komplisert. Savner du kurs eller trenger du FSE-kurs? Da har vi derfor følgende tilbud til deg:

FSE-kurs

Vi koordinerer oss med bedriftene om deltagere til FSE-kursene, og sender innkalling ettersom fjorårets bevis går ut på dato. Kurset foregår på Teams med undervisning og spørsmål. Førstehjelpsdelen får vi dessverre ikke utført enda. Vi kommer tilbake med førstehjelpskurs så snart det lar seg praktisk gjøre. 

Skulle du mangle FSE kurs kontakter du bedriften din og de melder deg på hos oss. Når kursinnkallingen kommer og tidspunktet ikke passer kan du kontakte oss og vi setter deg på det første kurset som skulle passe for deg. Fordi kursene går på Teams og ikke i klasserom så er vi ikke begrenset av antall deltagere. Dermed kan vi kjøre større grupper enn normalt, og er derfor veldig fleksible med antall deltagere. Har du spørsmål kan du kontakte oss, tlf: 22 79 35 10 eller epost: post@heisutdanning.no 

Nettkurs som alternativ til ordinære kurs 

Slik 2021 blir, så kommer vi ikke til å være i stand til å gi klasseromskurs til alle medlemmene. Som et tiltak for å gi kurs til flest mulige medlemmer kjører vi derfor nettkurs. Kursene går over tre dager og er en blanding av selvstudie med tilpassede studiesider på nett og undervisning på Teams. 
Kurset vi kjører nå frem til påske er regelverkskurs hvor vi først og fremst går gjennom NS-EN 81-20 og NS 3808.  
Hvis du har hatt regelverkskurs på senteret de siste 3 årene så vil mye av innholdet være det samme, men for dere andre er dette nytt innhold dere ikke har hatt kurs i tidligere. Og om dere som har hatt kurset, men ønsker en oppfriskning så er det også mulig for dere å delta.

Noen av dere har allerede fått tilbud om kurs, men mange av dere har kanskje muligheten til å delta som ikke har fått tilbud. Er du interessert kan du kontakte oss, og vi gir deg plass på kurs så sant vi har ledige plasser. Vi har satt opp kurs på følgende datoer: 

  • Uke 4 man.25.1, ons.27.1 og tors.28.1
  • Uke 7 tirs.16.2 – tors.18.2
  • Uke 9 ons.3.3 – fre.5.3
  • Uke 10 ons.10.3 – fre.12.3
  • Uke 12 tirs.23.3 – torsdag.25.3 

Skulle noen av tidspunktene passe avtaler du med bedriften din at du kan gå på kurs de gjeldende datoene og kontakter oss på tlf: 22 79 35 10 eller epost: post@heisutdanning.no 

Fra deg trenger vi: ditt navn, firma, epost og telefonnummer. 

Har du andre spørsmål kan du kontakte meg på martin@heisutdanning.no 

Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X