20. april 2024

Savner du kurs på HBU?

Her er full oversikt over kurs ved Heisbransjens Utdanningssenter vinteren 2021.

Vinteren er i gang, og verden er dessverre fortsatt komplisert. Savner du kurs eller trenger du FSE-kurs? Da har vi derfor følgende tilbud til deg:

FSE-kurs

Vi koordinerer oss med bedriftene om deltagere til FSE-kursene, og sender innkalling ettersom fjorårets bevis går ut på dato. Kurset foregår på Teams med undervisning og spørsmål. Førstehjelpsdelen får vi dessverre ikke utført enda. Vi kommer tilbake med førstehjelpskurs så snart det lar seg praktisk gjøre. 

Skulle du mangle FSE kurs kontakter du bedriften din og de melder deg på hos oss. Når kursinnkallingen kommer og tidspunktet ikke passer kan du kontakte oss og vi setter deg på det første kurset som skulle passe for deg. Fordi kursene går på Teams og ikke i klasserom så er vi ikke begrenset av antall deltagere. Dermed kan vi kjøre større grupper enn normalt, og er derfor veldig fleksible med antall deltagere. Har du spørsmål kan du kontakte oss, tlf: 22 79 35 10 eller epost: post@heisutdanning.no 

Nettkurs som alternativ til ordinære kurs 

Slik 2021 blir, så kommer vi ikke til å være i stand til å gi klasseromskurs til alle medlemmene. Som et tiltak for å gi kurs til flest mulige medlemmer kjører vi derfor nettkurs. Kursene går over tre dager og er en blanding av selvstudie med tilpassede studiesider på nett og undervisning på Teams. 
Kurset vi kjører nå frem til påske er regelverkskurs hvor vi først og fremst går gjennom NS-EN 81-20 og NS 3808.  
Hvis du har hatt regelverkskurs på senteret de siste 3 årene så vil mye av innholdet være det samme, men for dere andre er dette nytt innhold dere ikke har hatt kurs i tidligere. Og om dere som har hatt kurset, men ønsker en oppfriskning så er det også mulig for dere å delta.

Noen av dere har allerede fått tilbud om kurs, men mange av dere har kanskje muligheten til å delta som ikke har fått tilbud. Er du interessert kan du kontakte oss, og vi gir deg plass på kurs så sant vi har ledige plasser. Vi har satt opp kurs på følgende datoer: 

  • Uke 4 man.25.1, ons.27.1 og tors.28.1
  • Uke 7 tirs.16.2 – tors.18.2
  • Uke 9 ons.3.3 – fre.5.3
  • Uke 10 ons.10.3 – fre.12.3
  • Uke 12 tirs.23.3 – torsdag.25.3 

Skulle noen av tidspunktene passe avtaler du med bedriften din at du kan gå på kurs de gjeldende datoene og kontakter oss på tlf: 22 79 35 10 eller epost: post@heisutdanning.no 

Fra deg trenger vi: ditt navn, firma, epost og telefonnummer. 

Har du andre spørsmål kan du kontakte meg på martin@heisutdanning.no 

Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X