3. februar 2023

Savner du kurs på HBU?

Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).
2,441FølgereLik
988FølgereFølg
32AbonnenterAbonnér

Her er full oversikt over kurs ved Heisbransjens Utdanningssenter vinteren 2021.

Vinteren er i gang, og verden er dessverre fortsatt komplisert. Savner du kurs eller trenger du FSE-kurs? Da har vi derfor følgende tilbud til deg:

FSE-kurs

Vi koordinerer oss med bedriftene om deltagere til FSE-kursene, og sender innkalling ettersom fjorårets bevis går ut på dato. Kurset foregår på Teams med undervisning og spørsmål. Førstehjelpsdelen får vi dessverre ikke utført enda. Vi kommer tilbake med førstehjelpskurs så snart det lar seg praktisk gjøre. 

Skulle du mangle FSE kurs kontakter du bedriften din og de melder deg på hos oss. Når kursinnkallingen kommer og tidspunktet ikke passer kan du kontakte oss og vi setter deg på det første kurset som skulle passe for deg. Fordi kursene går på Teams og ikke i klasserom så er vi ikke begrenset av antall deltagere. Dermed kan vi kjøre større grupper enn normalt, og er derfor veldig fleksible med antall deltagere. Har du spørsmål kan du kontakte oss, tlf: 22 79 35 10 eller epost: post@heisutdanning.no 

Nettkurs som alternativ til ordinære kurs 

Slik 2021 blir, så kommer vi ikke til å være i stand til å gi klasseromskurs til alle medlemmene. Som et tiltak for å gi kurs til flest mulige medlemmer kjører vi derfor nettkurs. Kursene går over tre dager og er en blanding av selvstudie med tilpassede studiesider på nett og undervisning på Teams. 
Kurset vi kjører nå frem til påske er regelverkskurs hvor vi først og fremst går gjennom NS-EN 81-20 og NS 3808.  
Hvis du har hatt regelverkskurs på senteret de siste 3 årene så vil mye av innholdet være det samme, men for dere andre er dette nytt innhold dere ikke har hatt kurs i tidligere. Og om dere som har hatt kurset, men ønsker en oppfriskning så er det også mulig for dere å delta.

Noen av dere har allerede fått tilbud om kurs, men mange av dere har kanskje muligheten til å delta som ikke har fått tilbud. Er du interessert kan du kontakte oss, og vi gir deg plass på kurs så sant vi har ledige plasser. Vi har satt opp kurs på følgende datoer: 

  • Uke 4 man.25.1, ons.27.1 og tors.28.1
  • Uke 7 tirs.16.2 – tors.18.2
  • Uke 9 ons.3.3 – fre.5.3
  • Uke 10 ons.10.3 – fre.12.3
  • Uke 12 tirs.23.3 – torsdag.25.3 

Skulle noen av tidspunktene passe avtaler du med bedriften din at du kan gå på kurs de gjeldende datoene og kontakter oss på tlf: 22 79 35 10 eller epost: post@heisutdanning.no 

Fra deg trenger vi: ditt navn, firma, epost og telefonnummer. 

Har du andre spørsmål kan du kontakte meg på martin@heisutdanning.no 

Siste artikler

KAMPEN OM LEDERVERVET I FORBUNDET

Eystein Garberg (44) mener det er mye bra i forbundet i dag, men at vi er forpliktet til å forbedre oss hele tiden. Han er en av to kandidater som stiller til valg som ny forbundsleder på landsmøte i mars.

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.
X