26. april 2024

Kurs på HBU høsten 2021

Da er høsten i gang med nye kurs og nye muligheter. Verden er ikke helt oppe og går igjen, men de fleste av oss er vaksinert og kan møtes fysisk igjen med noen begrensinger.

Våre begrensninger i høst vil blant annet være å redusere antallet som er på senteret samtidig slik at vi kan holde avstand og ivareta smittevernet til de som kommer på kurs. Det betyr at vi går på begrenset kapasitet, og vi har også prioritert at OPPHEI får gjennomført sin undervisning. Men noen muligheter vil det være for å gå på kurs på HBU. Dette er kursene vi vil kjøre utenom FSE-kurs og opplæring av lærlinger:

Uke 41 Vedlikehold

Uke 44 Kurs i NS-EN 81-20

Uke 47 Digital kurs i NS-EN 81-20 man. 22. –  ons. 24. november for de som ikke har mulighet eller ikke å møte fysisk til kurs i Oslo.

Uke 50 Vedlikehold

Kunne det være av interesse og du er interessert må du avklare med din bedrift om at du kan dra på kurs. Og om du er usikker på om du har hatt kurset fra før kan du kontakte oss, så hjelper vi til med å sjekke om du har hatt kurset fra før eller ikke. Og skulle det ikke passe i året så satser vi på at vi ser dere til neste år, og da regner vi med å være mer tilbake med kurstilbud til alle.

Kontakt: martin@heisutdanning.no

Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X