3. februar 2023

Lærlingesamling 2021

2,441FølgereLik
988FølgereFølg
32AbonnenterAbonnér

Foreningas tradisjonsrike lærlingsamlingen ble avholdt fredag den 19. til søndag den 21. november på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

På grunn av pandemien ble fjorårets lærlingesamling avlyst, men i år var det ingenting som satt en stopper for å samle bransjens lærlinger til årets happening. Med et oppmøte på over 80 prosent, så ser dette bra ut for fremtidens engasjement rundt klubb og forening. Kanskje er en eller flere av dem blant morgendagens tillitsvalgte?  

I bresjen for det hele sto foreningas lærlingeansvarlig Erik Tenden. Da godt hjulpet av blant annet David Coron Andersen, Markus Hansen, Hans A. Endresen og organisasjonssekretær Erik Eikedalen som sto for det praktiske rundt konferansen.

Fra premieutdelingen etter Go-Kart-kjøring.

På dagsorden sto tema som føring av opplæringsbok, introduksjon av prøvenemda, faglig utført arbeid, klubbavtaler, overenskomst, arbeidsmiljøloven, historie og fagbeskyttelsen.

Mellom slagene ble det selvsagt satt av plass til «ikke-faglig» innhold som Go-Kart-kjøring ved Harald Huysman i Oslo. Konferansen ble avsluttet med valg av hvem som skal representere lærlingene i styret i Heismontørenes fagforening. Her var det Casper Aalen fra KONE som stakk av med det ærefulle oppdraget.

Siste artikler

KAMPEN OM LEDERVERVET I FORBUNDET

Eystein Garberg (44) mener det er mye bra i forbundet i dag, men at vi er forpliktet til å forbedre oss hele tiden. Han er en av to kandidater som stiller til valg som ny forbundsleder på landsmøte i mars.

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.
X