Lærlingesamling 2021

Foreningas tradisjonsrike lærlingsamlingen ble avholdt fredag den 19. til søndag den 21. november på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

På grunn av pandemien ble fjorårets lærlingesamling avlyst, men i år var det ingenting som satt en stopper for å samle bransjens lærlinger til årets happening. Med et oppmøte på over 80 prosent, så ser dette bra ut for fremtidens engasjement rundt klubb og forening. Kanskje er en eller flere av dem blant morgendagens tillitsvalgte?  

I bresjen for det hele sto foreningas lærlingeansvarlig Erik Tenden. Da godt hjulpet av blant annet David Coron Andersen, Markus Hansen, Hans A. Endresen og organisasjonssekretær Erik Eikedalen som sto for det praktiske rundt konferansen.

Fra premieutdelingen etter Go-Kart-kjøring.

På dagsorden sto tema som føring av opplæringsbok, introduksjon av prøvenemda, faglig utført arbeid, klubbavtaler, overenskomst, arbeidsmiljøloven, historie og fagbeskyttelsen.

Mellom slagene ble det selvsagt satt av plass til «ikke-faglig» innhold som Go-Kart-kjøring ved Harald Huysman i Oslo. Konferansen ble avsluttet med valg av hvem som skal representere lærlingene i styret i Heismontørenes fagforening. Her var det Casper Aalen fra KONE som stakk av med det ærefulle oppdraget.

Forrige artikkelSaksøkes etter arbeidsnedleggelse
Neste artikkelPensjonsranet