30. november 2023

Heiskonsern stanser leveranse

Både Kone og Alimak har besluttet å midlertidig stanse leveranser til Russland som følge av den pågående krigen i Ukraina.

Som et resultat av Russlands militære aksjoner mot Ukraina, har Kone besluttet å midlertidig stanse leveranser til Russland fra og med 3. mars 2022. I tillegg har de også foreløpig sluttet å signere nye ordrer, skriver Kone på sine nettsider. De har også gitt en donasjon til det finske Røde Kors, samtidig som de vil fortsette å se på alle måter for å hjelpe de som er berørt av krigen.

Alimak Group har også kunngjort at de fra og med den 4. mars foreløpig vil holde tilbake leveranse av deler og tjenester til Russland på grunn av krigføringen i Ukraina, skriver Elevatorworld.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X