3. februar 2023

Heiskonsern stanser leveranse

2,441FølgereLik
988FølgereFølg
32AbonnenterAbonnér

Både Kone og Alimak har besluttet å midlertidig stanse leveranser til Russland som følge av den pågående krigen i Ukraina.

Som et resultat av Russlands militære aksjoner mot Ukraina, har Kone besluttet å midlertidig stanse leveranser til Russland fra og med 3. mars 2022. I tillegg har de også foreløpig sluttet å signere nye ordrer, skriver Kone på sine nettsider. De har også gitt en donasjon til det finske Røde Kors, samtidig som de vil fortsette å se på alle måter for å hjelpe de som er berørt av krigen.

Alimak Group har også kunngjort at de fra og med den 4. mars foreløpig vil holde tilbake leveranse av deler og tjenester til Russland på grunn av krigføringen i Ukraina, skriver Elevatorworld.

Siste artikler

KAMPEN OM LEDERVERVET I FORBUNDET

Eystein Garberg (44) mener det er mye bra i forbundet i dag, men at vi er forpliktet til å forbedre oss hele tiden. Han er en av to kandidater som stiller til valg som ny forbundsleder på landsmøte i mars.

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.
X