30. mai 2023

Heiskonsern stanser leveranse

Både Kone og Alimak har besluttet å midlertidig stanse leveranser til Russland som følge av den pågående krigen i Ukraina.

Som et resultat av Russlands militære aksjoner mot Ukraina, har Kone besluttet å midlertidig stanse leveranser til Russland fra og med 3. mars 2022. I tillegg har de også foreløpig sluttet å signere nye ordrer, skriver Kone på sine nettsider. De har også gitt en donasjon til det finske Røde Kors, samtidig som de vil fortsette å se på alle måter for å hjelpe de som er berørt av krigen.

Alimak Group har også kunngjort at de fra og med den 4. mars foreløpig vil holde tilbake leveranse av deler og tjenester til Russland på grunn av krigføringen i Ukraina, skriver Elevatorworld.

Siste artikler

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.

TIL HIMMELS MED OSLO SPEKTRUM 

Den 19. april i år ga Oslo bystyre grønt lys til planene for prosjektet til nye Oslo Spektrum. Dermed får byen det første bygget som er på over hundre meter etter at Plaza sto klart i 1989.
2,472FølgereLik
996FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X