15. juni 2024

Heiskonsern stanser leveranse

Både Kone og Alimak har besluttet å midlertidig stanse leveranser til Russland som følge av den pågående krigen i Ukraina.

Som et resultat av Russlands militære aksjoner mot Ukraina, har Kone besluttet å midlertidig stanse leveranser til Russland fra og med 3. mars 2022. I tillegg har de også foreløpig sluttet å signere nye ordrer, skriver Kone på sine nettsider. De har også gitt en donasjon til det finske Røde Kors, samtidig som de vil fortsette å se på alle måter for å hjelpe de som er berørt av krigen.

Alimak Group har også kunngjort at de fra og med den 4. mars foreløpig vil holde tilbake leveranse av deler og tjenester til Russland på grunn av krigføringen i Ukraina, skriver Elevatorworld.

Siste artikler

VIL BEDRE SIKKERHETEN PÅ ELDRE HEISER I SPANIA MED EN NY LOVGIVNING

Spanske myndigheter innfører en ny lovgivning hvor hensikten er å skjerpe sikkerheten på landets heiser. Det anslås at ca. 40 prosent av landets heiser må oppgraderes for å tilfredsstille det nye lovverket som trer i kraft 1. juli i år.

NYE HØYHUS I OSLOSENTRUM

I den nye høyhusstrategien for Oslo kommune som ble vedtatt i fjor høst, ble det åpnet opp for høyhus på mellom 42 til 125 meter i områdene rundt Oslo S.

HLF og HMF er samstemte: Kvartsstøv identifisert som et alvorlig problem i byggebransjen

Heisleverandørenes Landsforening (HLF) og Heismontørenes fagforening (HMF) kunngjør i dag en erklæring om risikoen forbundet med eksponering for kvartsstøv i heisbransjen.

NÅ KAN DET GÅ MOT ELEKTRIKERSTREIK

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd den 25. april. I dag 27. mai starter meklingen.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X