1. mars 2024

På tide å søke lærlingplass

Er du interessert i å jobbe som heismontør? Nå er tiden inne for å søke om lærlingplass.

Holder du på å fullføre VG2 og ønsker å søke deg lærlingplass i et spennende og variert yrke? Da er kanskje heismontørfaget noe for deg. Faget passer for både gutter og jenter.

Utdanningskravet for å bli heismontør er to år på yrkesfag og to og et halvt år i en heisbedrift. Heismontørfaget bygger på Vg1 Elektrofag og Vg2 Elenergi som tilbys ved rundt 130 videregående skoler i Norge.

Les mer her

Ikke alle bedrifter lyser ut stillingene, så interesserte oppfordres til å kontakte bedriftene direkte. Her kan du finne aktuelle heisbedrifter.

De som får lærlingkontrakt gjennomfører et parallelt løp med teoriundervisning ved Opplæringskontor for heisfaget, OPPHEI, i Oslo, og praktisk opplæring ved lærebedriften.

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X