4. juni 2023

På tide å søke lærlingplass

Er du interessert i å jobbe som heismontør? Nå er tiden inne for å søke om lærlingplass.

Holder du på å fullføre VG2 og ønsker å søke deg lærlingplass i et spennende og variert yrke? Da er kanskje heismontørfaget noe for deg. Faget passer for både gutter og jenter.

Utdanningskravet for å bli heismontør er to år på yrkesfag og to og et halvt år i en heisbedrift. Heismontørfaget bygger på Vg1 Elektrofag og Vg2 Elenergi som tilbys ved rundt 130 videregående skoler i Norge.

Les mer her

Ikke alle bedrifter lyser ut stillingene, så interesserte oppfordres til å kontakte bedriftene direkte. Her kan du finne aktuelle heisbedrifter.

De som får lærlingkontrakt gjennomfører et parallelt løp med teoriundervisning ved Opplæringskontor for heisfaget, OPPHEI, i Oslo, og praktisk opplæring ved lærebedriften.

Siste artikler

OMKOM I PATERNOSTERHEIS

Før 2002 ble det anslått at det i Tyskland døde en person per år i en Paternosterheis. Nå har denne heistypen krevd enda et liv.

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.
2,473FølgereLik
996FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X