13. juli 2024

På tide å søke lærlingplass

Er du interessert i å jobbe som heismontør? Nå er tiden inne for å søke om lærlingplass.

Holder du på å fullføre VG2 og ønsker å søke deg lærlingplass i et spennende og variert yrke? Da er kanskje heismontørfaget noe for deg. Faget passer for både gutter og jenter.

Utdanningskravet for å bli heismontør er to år på yrkesfag og to og et halvt år i en heisbedrift. Heismontørfaget bygger på Vg1 Elektrofag og Vg2 Elenergi som tilbys ved rundt 130 videregående skoler i Norge.

Les mer her

Ikke alle bedrifter lyser ut stillingene, så interesserte oppfordres til å kontakte bedriftene direkte. Her kan du finne aktuelle heisbedrifter.

De som får lærlingkontrakt gjennomfører et parallelt løp med teoriundervisning ved Opplæringskontor for heisfaget, OPPHEI, i Oslo, og praktisk opplæring ved lærebedriften.

Siste artikler

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.

HEISMONTØRENE VISER SIN STØTTE TIL DE STREIKENDE PÅ IKT OVERENSKOMSTEN

I over en uke har IKT-arbeiderene organisert i EL og IT Forbundet streiket for en anstendig lønn og heving av minstelønna som i dag starter på 358. 000 kroner.

#Heiscup2024: Velkommen til Barcelona

August er ikke langt unna; her er alt du trenger å vite om årets Heiscup.
2,498FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X