3. februar 2023

På tide å søke lærlingplass

2,441FølgereLik
988FølgereFølg
32AbonnenterAbonnér

Er du interessert i å jobbe som heismontør? Nå er tiden inne for å søke om lærlingplass.

Holder du på å fullføre VG2 og ønsker å søke deg lærlingplass i et spennende og variert yrke? Da er kanskje heismontørfaget noe for deg. Faget passer for både gutter og jenter.

Utdanningskravet for å bli heismontør er to år på yrkesfag og to og et halvt år i en heisbedrift. Heismontørfaget bygger på Vg1 Elektrofag og Vg2 Elenergi som tilbys ved rundt 130 videregående skoler i Norge.

Les mer her

Ikke alle bedrifter lyser ut stillingene, så interesserte oppfordres til å kontakte bedriftene direkte. Her kan du finne aktuelle heisbedrifter.

De som får lærlingkontrakt gjennomfører et parallelt løp med teoriundervisning ved Opplæringskontor for heisfaget, OPPHEI, i Oslo, og praktisk opplæring ved lærebedriften.

Siste artikler

KAMPEN OM LEDERVERVET I FORBUNDET

Eystein Garberg (44) mener det er mye bra i forbundet i dag, men at vi er forpliktet til å forbedre oss hele tiden. Han er en av to kandidater som stiller til valg som ny forbundsleder på landsmøte i mars.

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.
X