3. februar 2023

Et virtuelt besøk til heismessa i Augsburg

2,441FølgereLik
988FølgereFølg
32AbonnenterAbonnér

Hadde du ikke anledning til å reise til heismessa, Interlift, i Augsburg? Fortvil ikke – nå kan du besøke heismessa online!

I perioden 26. til 29. april 2022 gir arrangøren deg muligheten til å besøke Interlift 2022 virtuelt ved å følge lenken.

Interlift er en heismesse i Augsburg, utenfor München i Tyskland. De reklamerer med at de har cirka 500 utstillere med alt innenfor innen heis og rulletrapp. Normalt avholdes messa om høsten i årstall som slutter på oddetall, men på grunn av pandemien ble det ingen utstilling i 2021. Neste messe er planlagt 17. til 20. oktober 2023. Du kan se bilder fra Interlift her.

Siste artikler

KAMPEN OM LEDERVERVET I FORBUNDET

Eystein Garberg (44) mener det er mye bra i forbundet i dag, men at vi er forpliktet til å forbedre oss hele tiden. Han er en av to kandidater som stiller til valg som ny forbundsleder på landsmøte i mars.

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.
X