30. mai 2023

Et virtuelt besøk til heismessa i Augsburg

Hadde du ikke anledning til å reise til heismessa, Interlift, i Augsburg? Fortvil ikke – nå kan du besøke heismessa online!

I perioden 26. til 29. april 2022 gir arrangøren deg muligheten til å besøke Interlift 2022 virtuelt ved å følge lenken.

Interlift er en heismesse i Augsburg, utenfor München i Tyskland. De reklamerer med at de har cirka 500 utstillere med alt innenfor innen heis og rulletrapp. Normalt avholdes messa om høsten i årstall som slutter på oddetall, men på grunn av pandemien ble det ingen utstilling i 2021. Neste messe er planlagt 17. til 20. oktober 2023. Du kan se bilder fra Interlift her.

Siste artikler

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.

TIL HIMMELS MED OSLO SPEKTRUM 

Den 19. april i år ga Oslo bystyre grønt lys til planene for prosjektet til nye Oslo Spektrum. Dermed får byen det første bygget som er på over hundre meter etter at Plaza sto klart i 1989.
2,472FølgereLik
996FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X