30. mai 2023

Hvordan melde seg på kurs på HBU?

Heisbranjens Utdanningssenter (HBU) har oppdatert sin læringsportal slik at kursdeltageren selv enkelt kan melde seg på ønsket kurs.

Læringsportalen til HBU er nå et fullverdig kurs- og kompetanseregistreringsverktøy. Her kan du gå inn og melde deg på kurs, eventuelt melde deg av et kurs. Her vil du også få opprettet en egen «min side» hvor du har kurshistorikk og alle kursbevis.

Det er viktig at du avklarer med avdelingsleder før du melder deg på et kurs. Husk å fylle inn med navn og e-post til avdelingsleder, som da vil få en melding om at du er påmeldt.

Du vil få en e-post og en SMS som bekreftelse på at du er påmeldt kurset. Senere vil du også få en påminnelse når det nærmer seg kursstart.

Nedenfor forklarer Martin Granseth (HBU) hvordan du enkelt melder deg på kurs.

Stiftelsen Heisbransjens Utdanningssenter ble etablert i 1988, og eies av Heismontørenes Fagforening (HMF) og Heisleverandørenes Landsforening (HLF) i fellesskap. Ifølge Overenskomsten for heisfaget har alle heismontører krav på en ukes kurs i året.

Siste artikler

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.

TIL HIMMELS MED OSLO SPEKTRUM 

Den 19. april i år ga Oslo bystyre grønt lys til planene for prosjektet til nye Oslo Spektrum. Dermed får byen det første bygget som er på over hundre meter etter at Plaza sto klart i 1989.
2,472FølgereLik
996FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X