20. april 2024

Hvordan melde seg på kurs på HBU?

Heisbranjens Utdanningssenter (HBU) har oppdatert sin læringsportal slik at kursdeltageren selv enkelt kan melde seg på ønsket kurs.

Læringsportalen til HBU er nå et fullverdig kurs- og kompetanseregistreringsverktøy. Her kan du gå inn og melde deg på kurs, eventuelt melde deg av et kurs. Her vil du også få opprettet en egen «min side» hvor du har kurshistorikk og alle kursbevis.

Det er viktig at du avklarer med avdelingsleder før du melder deg på et kurs. Husk å fylle inn med navn og e-post til avdelingsleder, som da vil få en melding om at du er påmeldt.

Du vil få en e-post og en SMS som bekreftelse på at du er påmeldt kurset. Senere vil du også få en påminnelse når det nærmer seg kursstart.

Nedenfor forklarer Martin Granseth (HBU) hvordan du enkelt melder deg på kurs.

Stiftelsen Heisbransjens Utdanningssenter ble etablert i 1988, og eies av Heismontørenes Fagforening (HMF) og Heisleverandørenes Landsforening (HLF) i fellesskap. Ifølge Overenskomsten for heisfaget har alle heismontører krav på en ukes kurs i året.

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X