30. november 2023

Hvordan melde seg på kurs på HBU?

Heisbranjens Utdanningssenter (HBU) har oppdatert sin læringsportal slik at kursdeltageren selv enkelt kan melde seg på ønsket kurs.

Læringsportalen til HBU er nå et fullverdig kurs- og kompetanseregistreringsverktøy. Her kan du gå inn og melde deg på kurs, eventuelt melde deg av et kurs. Her vil du også få opprettet en egen «min side» hvor du har kurshistorikk og alle kursbevis.

Det er viktig at du avklarer med avdelingsleder før du melder deg på et kurs. Husk å fylle inn med navn og e-post til avdelingsleder, som da vil få en melding om at du er påmeldt.

Du vil få en e-post og en SMS som bekreftelse på at du er påmeldt kurset. Senere vil du også få en påminnelse når det nærmer seg kursstart.

Nedenfor forklarer Martin Granseth (HBU) hvordan du enkelt melder deg på kurs.

Stiftelsen Heisbransjens Utdanningssenter ble etablert i 1988, og eies av Heismontørenes Fagforening (HMF) og Heisleverandørenes Landsforening (HLF) i fellesskap. Ifølge Overenskomsten for heisfaget har alle heismontører krav på en ukes kurs i året.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X