14. april 2024

Hvordan melde seg på kurs på HBU?

Heisbranjens Utdanningssenter (HBU) har oppdatert sin læringsportal slik at kursdeltageren selv enkelt kan melde seg på ønsket kurs.

Læringsportalen til HBU er nå et fullverdig kurs- og kompetanseregistreringsverktøy. Her kan du gå inn og melde deg på kurs, eventuelt melde deg av et kurs. Her vil du også få opprettet en egen «min side» hvor du har kurshistorikk og alle kursbevis.

Det er viktig at du avklarer med avdelingsleder før du melder deg på et kurs. Husk å fylle inn med navn og e-post til avdelingsleder, som da vil få en melding om at du er påmeldt.

Du vil få en e-post og en SMS som bekreftelse på at du er påmeldt kurset. Senere vil du også få en påminnelse når det nærmer seg kursstart.

Nedenfor forklarer Martin Granseth (HBU) hvordan du enkelt melder deg på kurs.

Stiftelsen Heisbransjens Utdanningssenter ble etablert i 1988, og eies av Heismontørenes Fagforening (HMF) og Heisleverandørenes Landsforening (HLF) i fellesskap. Ifølge Overenskomsten for heisfaget har alle heismontører krav på en ukes kurs i året.

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,500FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X