13. juli 2024

KLAR FOR NY LÆRLINGSAMLING TIL HØSTEN

Sander Ekhall har tatt over stafettpinnen etter Lars Erik Mørch som lærlingansvarlig i foreningen. Nå annonserer han datoen for neste lærlingsamling i foreningen.

Sander kan fortelle at foreningas årlige lærlingsamling vil bli avholdt i helgen fra 25. til 27. oktober. Innbydelsen vil bli sendt ut på lærling-gruppa på Spond.

Sander (25) startet selv opp som lærling i Otis i 2017, og siden 2021 har han vært ansatt i Schindlers avdeling i Oslo som heismontør hvor han fortrinnsvis jobber på montasje. 

Tjuefemåringen er også verneombud i Schindlers Osloavdeling, vara hovedverneombud for hele klubben, ansatt representant i AMU, styremedlem i Osloklubben og i klubbens hovedstyre. Som lærlingansvarlig i foreningen har han også møterett på foreningens styremøter.

Har du spørsmål som gjelder læretiden – ikke nøl med å ta kontakt med Sander. 

Siste artikler

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.

HEISMONTØRENE VISER SIN STØTTE TIL DE STREIKENDE PÅ IKT OVERENSKOMSTEN

I over en uke har IKT-arbeiderene organisert i EL og IT Forbundet streiket for en anstendig lønn og heving av minstelønna som i dag starter på 358. 000 kroner.

#Heiscup2024: Velkommen til Barcelona

August er ikke langt unna; her er alt du trenger å vite om årets Heiscup.
2,498FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X