29. april 2024

Heispodkast

Et knippe ildsjeler i bransjen har gått sammen for å lage en egen podkast for heisbransjen. Første episode slippes allerede i morgen, fredag 19. mars.

«Det er Håvard Svang fra Kone, Emil Bariås fra Uniheis, og jeg som har tatt dette initiativet og som nå skal starte opp med en egen podkast», sier Martin Granseth ved Heisbranjens Utdanningssenter.

I den første sendingen skal de først og fremst introdusere seg selv og den nye podkasten.

«Vi må teste teknikken», sier Martin. Han forteller videre at de planlegger å sende en til to episoder i måneden hvor de prater med personligheter som kan ha noen spennende historier å dele fra heisbransjen.

Første sending foregår live fredag 19. mars klokka 12.00 på Youtube. Sendingen vil deretter bli lagt ut som podkast på Spotify og iTunes.

«Vi gleder oss til første episode og er spent på hvor dette tar oss», avslutter Martin som for øvrig har ansvaret for PR og teknikk i dette initiativet ovenfor bransjen.

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X