21. mai 2024

NYTT 4O TIMERSKURS

Er du nyvalgt verneombud eller trenger du å friske opp kunnskapen?

Den 11. september 2023 arranger EL og IT Oslo/Akershus 40-timers grunnopplæring i arbeidsmiljø tilpasset heis og elektrobransjen.

Kurset avholdes i 2 bolker fordelt på datoen 11. 12. og 13. september og 25. og 26. september i Østre Aker Vei 24, Oslo. (Lokalene som HMF deler med EL og IT). Alle dager fra klokken 08.00 – 16.00

Kursinnholdet tar utgangspunkt i den virkeligheten som angår bransjen. Dette i motsetning til kurs som tilbys alle typer bransjer under ett og nødvendigvis bare omhandler generelle forhold. Dette kurset styrke er at alt relateres til bransjens spesielle problemstillinger.

Kurset er godkjent av partene i arbeidslivet som obligatorisk kurs. Dette betyr at veiledere, innhold og metoder tilfredsstiller Arbeidsmiljølovens § 6-5, Forskrift Administrative ordninger kap.8. Viser til tilleggsavtale III, Hovedavtalen LO og NHO. Avtale om opplæring i virksomhetene for verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg, AMU.

Fristen for påmelding er gått ut, men det er fortsatt noen plasser ledig hvis du er rask!

For mer informasjon ta kontakt med:

Vidar Holm, mobil 970 62 663. E-post: vidar.holm@elogitoa.no

Markus Hansen, mobil 46913 040. E-post: leder@heis.no

Siste artikler

DU KAN NÅ AVGI DIN STEMME

Den 8. mai ble det enighet i forhandlingene på heisoverenskomsten. Frem til 23. mai kan alle medlemmer si hva de mener om resultatet ved å avgi sin stemme.

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X