14. mai 2024

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.

I år reiser vi til hovedstaden i den baltiske perlen Latvia. Riga er en by med et rikt uteliv, relativt lave priser og god stemning.

ANKOMST

Flyet ditt fra Oslo, som for øvrig bare tar halvannen time, lander på Riga internasjonale flyplass (RIX), og transport inn til sentrum går lekende lett. Du har flere muligheter, men buss nummer 22 ser ut til å være det aller enkleste. Bussen går ofte, tar cirka 40 minutter, og koster deg to euro. Bussen stopper på sentralstasjonen i sentrum, og derfra er det 1000 meter å gå til hotellet.

I tillegg finnes det naturligvis taxi-muligheter, som tar deg direkte til hotellet på cirka 20 minutter.

HOTELL

Vi har hotellavtale med Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, som ligger i gåavstand fra gamlebyen, og generelt midt i pæra av Riga. Her vil både trekningen på fredag og banketten på lørdag foregå. Mer om det lenger ned.

BANE

Selve fotballcupen spilles på en bane som ligger omtrent et kvarter med taxi unna hotellet. Området heter Mežaparks Sports Village, og adressen er Ezermalas iela 30, Ziemeļu rajons, Rīga, LV-1014, Latvia.

https://maps.app.goo.gl/3hAtFvv2JJ8qBm2p8 (se Google Maps her)

Vi spiller på en stor gressbane delt opp i tre 5-a-side-baner. Både mat og drikke vil være tilgjengelig for kjøp på området. Det er også satt opp et stort telt med benker til å slappe av litt mellom slaga.

Cupen sparkes i gang klokka 10.00, men vi anbefaler alle til å møte opp rundt 09.30.

Fra fjorårets heiscup.

TREKNING

Fredag 22. september, klokken 18.00 – 21.00

Arrangementet vil foregå på hotellet i et eget område holdt av til oss. Alle som deltar får to drikkebonger, så her er det bare å møte opp! Her blir cupoppsettet trukket, og all info om reglement og alt det praktiske rundt selve cupen vil bli gjennomgått.

BANKETT

Lørdag 23. september, klokken 19.00 – 00.00

Banketten foregår på hotellet som vi har avtale med, og dørene åpner klokken 19.00. Fra rundt klokken 20.00 blir den første retten servert. Menyen er som følger:

  • Sukkersaltet laks med purreaske, eggekrem, lakserogn og rugbrød.
  • Rødvinsbraiserte oksekinn med potetgrateng, sesongens stekte grønnsaker og rødvinssaus.
  • Melkesjokolademousse med rød plommeconfit og hasselnøttpralin.

Tre enheter med drikke til maten er inkludert. Gjennom hele kvelden vil DJ Stocka snurre plater for oss, og det åpnes for dansegulv etter middagen. Det blir selvsagt også premieutdeling og taler i løpet av kvelden.

Vi holder det gående til rundt klokken 00.00.

Vi ses på Heiscupen!

Siste artikler

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.

HEISPLAN UNDERGRAVER FORTSATT DET ORGANISERTE ARBEIDSLIVET

Heisbransjen i Norge er godt organisert. Ca. 95% av heismontørene i Norge er med i en fagforening. Samtidig benytter de aller fleste heisfirmaene den landsomfattende tariffavtalen, Heisoverenskomsten, til å lage sine grunnleggende spilleregler mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X