14. mai 2024

JAPANS HØYESTE SKYSKRAPER

I september kunngjorde Mitsubishi Estate Co. Ltd. oppstarten på det som skal bli den høyeste bygningen i Japan når den står ferdig med sine 390 m og 62 etasjer.

Med dette vil den nye skyskraperen Torch Tower i den japanske hovedstaden bli høyere enn nåværende høyeste bygg i Japan som er Azabudai Hills Mori JP Tower som er 330 meter høyt.

Den nye skyskraperen som planlegges å være ferdigstilt i løpet av mars 2028, skal være designet som en fakkel hvor toppen av bygget hever seg over hovedstrukturen, skriver Elevatorworld.

Torch Tower skal blant annet inneholde kontorer og en flerbruksarena som kan huse omtrent 2000 mennesker. I tillegg planlegges et luksushotell som drives av Dorchester Collection, som har eksklusive hoteller i London, Los Angeles og Paris.

Siste artikler

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.

HEISPLAN UNDERGRAVER FORTSATT DET ORGANISERTE ARBEIDSLIVET

Heisbransjen i Norge er godt organisert. Ca. 95% av heismontørene i Norge er med i en fagforening. Samtidig benytter de aller fleste heisfirmaene den landsomfattende tariffavtalen, Heisoverenskomsten, til å lage sine grunnleggende spilleregler mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X