1. mars 2024

JAPANS HØYESTE SKYSKRAPER

I september kunngjorde Mitsubishi Estate Co. Ltd. oppstarten på det som skal bli den høyeste bygningen i Japan når den står ferdig med sine 390 m og 62 etasjer.

Med dette vil den nye skyskraperen Torch Tower i den japanske hovedstaden bli høyere enn nåværende høyeste bygg i Japan som er Azabudai Hills Mori JP Tower som er 330 meter høyt.

Den nye skyskraperen som planlegges å være ferdigstilt i løpet av mars 2028, skal være designet som en fakkel hvor toppen av bygget hever seg over hovedstrukturen, skriver Elevatorworld.

Torch Tower skal blant annet inneholde kontorer og en flerbruksarena som kan huse omtrent 2000 mennesker. I tillegg planlegges et luksushotell som drives av Dorchester Collection, som har eksklusive hoteller i London, Los Angeles og Paris.

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X