Påmelding Heiscup 2022

Endelig er datoen klar! Heiscup 2022 arrangeres i Marbella, like utenfor Malaga, Spania fra 23. til 25. september. Selve Heiscupen vil foregå lørdag 24. september, med staslig bankettmiddag i etterkant.

Du melder deg på ved å bruke påmeldingsskjema på bunnen av denne siden. Det anbefales at dere melder dere på klubbvis, men dersom du heller melder deg på individuelt, huker du av for individuell påmelding i starten av skjemaet. Egenandelen for årets heiscup er som følger:
For medlemmmer av HMF: 200 kroner per deltaker
For ikke-medlemmer: 800 kroner per deltaker

Egenandelen dekker deltakelse på selve fotballcupen og banketten. Hotell og fly dekkes personlig eller av klubb.

Alt foregår sentralt i Marbella, og vi oppfordrer til å booke fly og hotell så snart som mulig. Vi har hotellavtale med Hotel Atalaya Park og prisene er som følger:

Singelrom: 111,11 EUR (= cirka 1070 NOK)
Dobbeltrom: 122,22 EUR (= cirka 1180 NOK)
Prisene er per rom, per natt, inkludert frokost, og er gyldige for bookinger fra 20.09 til 28.09.

For å booke med oppgitte priser følger du denne lenken: https://events.melia.com/en/events/sol-marbella-estepona-atalaya-park/HEISCUP-2022.html
MERK: Booker du på dette hotellet får du 1200 kroner dekket per person av HMF. Dette gjelder alle som er medlemmer i HMF, og uansett om du booker singel- eller dobbeltrom. Eksempel: Velger dere å bo sammen på dobbeltrom, får begge dekket 1200 kroner hver. Det kan med andre ord lønne seg å booke dobbeltrom sammen med en god kamerat.

Kvittering for hotelloppholdet må fremvises.
Denne sender du til kasserer@heis.no eller som utlegg via Tripletex.

September er ikke langt unna – tida flyr! Det anbefales derfor at alle som har ambisjoner om å vinne årets Heiscup legger seg i hardtrening allerede nå.

Utvidet påmeldingsfrist: 30. juni 2022

Merk: På grunn av den pågående pandemien og den generelle urolige situasjonen i Europa for øyeblikket, kan vi ikke garantere at endringer i smittesituasjonen i verden, eller eskalering av krigen i Ukraina vil føre til endringer eller avlysning. Men per dags dato er det ingenting som tilsier at Heicsup 2022 i Malaga ikke kan gjennomføres.

Påmeldingsskjema:

2022_Påmeldingsskjema for Heiscup 2022 Malaga
Navn
Navn
Fornavn
Etternavn
Jeg melder meg hverved på Heiscup 2022, inkludert bankett
Egenandelen for årets heiscup er som følger:
For medlemmmer av HMF: 200 kroner per deltaker
For ikke-medlemmer: 800 kroner per deltaker

Du betaler via VIPPS ved å skanne QR-koden under.

Har du ikke VIPPS? Betal direkte fra nettbanken din til følgende kontonummer: 9008.05.00466 – Merk betalingen med Heiscup 2022 og ditt navn. Ta kontakt med kasserer på kasserer@heis.no for spørsmål angående betaling.

Lagleder
Lagleder
Fornavn
Etternavn
Jeg melder klubben hverved på Heiscup 2022, inkludert bankett
Egenandelen for årets heiscup er som følger:
For medlemmmer av HMF: 200 kroner per deltaker
For ikke-medlemmer: 800 kroner per deltaker

For betaling sett over korrekt beløp til følgende konto: 9008.05.00466 – Merk betalingen med Heiscup 2022 og klubbens/lagets navn.

Ta kontakt med kasserer på kasserer@heis.no for spørsmål om betaling.