Mekling uten løsning

Etter en måneds konflikt er det vanskelig å se en snarlig løsning.

Olstad er redaksjonsmedarbeider i fagbladet Heismontøren og på heis.no.

Mandag 11. juni var det igjen mekling i Orona-saken, som da hadde pågått en måned. Det var oppmøte ved Riksmeklerens lokaler i Grensen 3. Der ble de sittende fra ett på tidlig ettermiddagen til klokken åtte på kvelden. Etter hva vi er kjent med kom Orona-ledelsen bedre forberedt enn ved forrige mekling, og la noen faktiske forslag på bordet. Og med tanke på tiden møtet forløp seg over, er det vel noe som tyder på at det kjennes litt på trykket, og at det var litt mer interesse for løsning denne gangen? 

Men det ble det altså ikke.

Oronaledelsen. Fra venstre Bjørn Ove Bertelsen, Ángel David González Espina, Glenn Selvik. Foto: Christian Olstad
Forrige artikkelNy informasjon om streiken på Orona
Neste artikkelKjemper for tariffavtale