17. april 2024

Mekling uten løsning

Etter en måneds konflikt er det vanskelig å se en snarlig løsning.

Mandag 11. juni var det igjen mekling i Orona-saken, som da hadde pågått en måned. Det var oppmøte ved Riksmeklerens lokaler i Grensen 3. Der ble de sittende fra ett på tidlig ettermiddagen til klokken åtte på kvelden. Etter hva vi er kjent med kom Orona-ledelsen bedre forberedt enn ved forrige mekling, og la noen faktiske forslag på bordet. Og med tanke på tiden møtet forløp seg over, er det vel noe som tyder på at det kjennes litt på trykket, og at det var litt mer interesse for løsning denne gangen? 

Men det ble det altså ikke.

Oronaledelsen. Fra venstre Bjørn Ove Bertelsen, Ángel David González Espina, Glenn Selvik. Foto: Christian Olstad
Christian Olstad
Christian Olstad
Olstad er redaksjonsmedarbeider i fagbladet Heismontøren og på heis.no.

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X