30. september 2023

Mekling uten løsning

Etter en måneds konflikt er det vanskelig å se en snarlig løsning.

Mandag 11. juni var det igjen mekling i Orona-saken, som da hadde pågått en måned. Det var oppmøte ved Riksmeklerens lokaler i Grensen 3. Der ble de sittende fra ett på tidlig ettermiddagen til klokken åtte på kvelden. Etter hva vi er kjent med kom Orona-ledelsen bedre forberedt enn ved forrige mekling, og la noen faktiske forslag på bordet. Og med tanke på tiden møtet forløp seg over, er det vel noe som tyder på at det kjennes litt på trykket, og at det var litt mer interesse for løsning denne gangen? 

Men det ble det altså ikke.

Oronaledelsen. Fra venstre Bjørn Ove Bertelsen, Ángel David González Espina, Glenn Selvik. Foto: Christian Olstad
Christian Olstad
Christian Olstad
Olstad er redaksjonsmedarbeider i fagbladet Heismontøren og på heis.no.

Siste artikler

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING

I disse dager er det 25 år siden Stiftelsen OPPHEI, som er et landsdekkende opplæringskontor for heisfaget, ble opprettet. Nå inviterer de til stor feiring!

VINNER AV ÅRETS HEISCUP

Det var knyttet stor spenning rundt hvem som skulle gå seirende ut av årets heiscup i den latviske hovedstaden. Mange lag var på forhånd utpekt som favoritter, deriblant Koneklubben som vant fjorårets heiscup i Malaga.

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.
2,486FølgereLik
1,036FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X