26. april 2024

Ramunas Gudas: Markering utenfor stortinget 21.11.18

Ramunas Gudas kom til Norge i 2013 for å tjene penger til familien. Etter en uke ble han hardt skadd og arbeidsufør for resten av livet.

Siktelsen mot entreprenøren er henlagt, han har ikke fått yrkesskadeforsikring, Han har ikke fått sykepenger eller arbeidsavklaringspenger, men han var medlem av Norsk Folketrygd på ulykkesdagen!

Det er mange som Ramunas Gudas. Vi krever rettferdighet for utenlandske arbeidere som blir skadet på arbeid i Norge. Vi krever at lovbestemt yrkesskadeforsikring skal gjelde alle som arbeider i Norge. Justisdepartementet sier at regelverket er OK.
Vis at vi mener noe annet. Ta med faner.

HMF har vedtatt en time politisk streik.

Kom og vis din støtte onsdag 21. november klokka 11.00 utenfor Stortinget.

Rettferdighet for Ramunas! Foto: Johnny Leo Johansen


Rune Larsen
Rune Larsen
Larsen er nestleder i Heismontørenes Fagforening.

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X