Schindler overtar Euroheis

Ryktene har gått en stund i bransjen, men nå er det offisielt. Schindler har kjøpt Euroheis.

Schindler AS har den 5. desember inngått en avtale med Euroheis AS om å overta virksomheten.

Euroheis har en bred heisfaglig kompetanse, tilegnet gjennom 25 års virksomhet innen service, reparasjoner og moderniseringer av heiser. Deres engasjement har skapt gode relasjoner til både større og mindre kunder, med vekt på sikkerhet og god kvalitet, utaler Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler AS. 

Euroheis vil bli integrert i Schindlers organisasjon i løpet av 2019. Overtagelsen er et viktig element i å styrke Schindlers samlede posisjon i det norske heismarkedet, og vi ser fram til å inkludere Euroheis ansatte og kunder i vår virksomhet sier Torsøe.

Montørklubben ønsker sine nye kollegaer velkommen til Reberklubben og bedriften.

Forrige artikkelMinnemarkering for ofrene etter brannen på Gulskogen i 2008
Neste artikkelDeFacto-rapport: Ramunas Gudas