24. mars 2023

Schindler overtar Euroheis

Ryktene har gått en stund i bransjen, men nå er det offisielt. Schindler har kjøpt Euroheis.

Schindler AS har den 5. desember inngått en avtale med Euroheis AS om å overta virksomheten.

Euroheis har en bred heisfaglig kompetanse, tilegnet gjennom 25 års virksomhet innen service, reparasjoner og moderniseringer av heiser. Deres engasjement har skapt gode relasjoner til både større og mindre kunder, med vekt på sikkerhet og god kvalitet, utaler Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler AS. 

Euroheis vil bli integrert i Schindlers organisasjon i løpet av 2019. Overtagelsen er et viktig element i å styrke Schindlers samlede posisjon i det norske heismarkedet, og vi ser fram til å inkludere Euroheis ansatte og kunder i vår virksomhet sier Torsøe.

Montørklubben ønsker sine nye kollegaer velkommen til Reberklubben og bedriften.

Siste artikler

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.

Vannkrafta er vår! Bli med på aksjonsdag og politisk streik

Strømprisene i Norge er på rekordhøyt nivå og mange har problemer med å betale strømregningene. Samtidig er mesteparten av norsk kraftproduksjon er eid av staten. Krafta er vår felles eiendom. Det betyr at vi ikke trenger å overlate strømprisene til markedet alene, men kan regulere kraftmarkedet politisk.

PIZZA MED BISMAK HOS OLIVIA

Tirsdag den 28. februar tilsluttet en delegasjon fra Heismontørenes Fagforening seg til en støttemarkering for de streikende restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien.

Vi krever slutt på sosial dumping på Heisplan AS!

Siden i fjor sommer har vi forsøkt å få på plass tariffavtale på heisbedriften Heisplan AS. Heisplan nekter å etterkomme vårt krav.
2,455FølgereLik
987FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X