25. april 2024

Nytt arbeidsmiljøhefte for heisfaget

HMS-ansvarlige i foreninga har i det siste jobbet med å utarbeide et nytt arbeidsmiljøhefte for heisfaget, da det gamle var utdatert.

HMS-ansvarlige i foreninga har i det siste jobbet med å utarbeide et nytt arbeidsmiljøhefte for heisfaget, da det gamle var utdatert. 

Vi håper dette kan bli et nyttig oppslagsverk for montører, lærlinger, hjelpere og andre i bransjen. Målsettingen er null skader og at arbeidsmiljøet blir ivaretatt på byggeplassen og i sjakta.

Elektronisk utgave

I første omgang vil ikke heftet bli trykt opp, men det vil ligge tilgjengelig på 336852-www.web.tornado-node.net. Legg det gjerne til på hjem-skjermen eller som bokmerke på din telefon, nettbrett eller PC.

Heftet er korrekturlest av verneombud i bransjen som har kommet med innspill til innholdet.

Skulle du allikevel finne mangelfulle opplysninger, eller om du ønsker flere aktuelle temaer som bør belyses i heftet, så ta kontakt med HMS-ansvarlig i foreningen.

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X