24. april 2024

Heiscup™ 2019

Endelig er datoen klar! Heiscup™ 2019 arrangeres i Krakow, Polen fra 19. til 22. september. Selve Heiscupen™ vil foregå lørdag 21. september, med staslig bankettmiddag i etterkant.

Alt foregår sentralt i Krakow, og vi oppfordrer til å booke fly og hotell så snart som mulig. Vi har hotellavtale med Holiday Inn Krakow City Centre, og prisene er som følger:

Singelrom: 620 PLN (= cirka 1400 NOK)
Dobbeltrom: 700 PLN (= cirka 1580 NOK)
Prisene er per rom, per natt, inkludert frokost.

For å booke sender du en e-post til rsvc@hik.krakow.pl og oppgir koden heiscup2019

Mer info med detaljer og påmeldingsfrister kommer på e-post.

September er ikke lenge til – tida flyr. Det anbefales derfor at alle som har ambisjoner om å vinne årets Heiscup™ legger seg i hardtrening allerede nå.

Vi oppdaterer denne siden med mer info fortløpende. Følg med!

Siste artikler

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X