2. desember 2022

EuroHeis AS har fått nye eiere

2,441FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

25 års erfaring tas nå over av Schindler.

Den 5. desember 2018 inngikk Schindler en avtale med Euroheis om å overta driften. Fusjonen har virkning fra i dag, 1. juli 2019.

«Euroheis har en bred heisfaglig kompetanse, tilegnet gjennom 25 års virksomhet innen service, reparasjoner og moderniseringer av heiser. Deres engasjement har skapt gode relasjoner til både større og mindre kunder, med vekt på sikkerhet og god kvalitet,» utalte Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler AS da oppkjøpet ble kjent.

Videre fortalte han at Euroheis ville bli integrert i Schindlers organisasjon i løpet av 2019. Overtagelsen ses på som et viktig element i å styrke Schindlers samlede posisjon i det norske heismarkedet, og de så frem til å inkludere Euroheis-ansatte og kunder i sin virksomhet.

«Schindler er i Norge den aller største tilbyder av heis- og rulletrapp-produkter, og tilhørende servicetjenester. Vi er sikre på at våre kjerneverdier, hvor kundefokus er et bærende element, vil bli videreutviklet av nye eiere og til glede for alle våre kunder,» skriver Euroheis på sin hjemmeside.

Siste artikler

MENS VI VENTER PÅ NESTE HEISCUP

Med kaldere og mørkere tider, er det godt å mimre tilbake til årets store sportslige og sosiale begivenhet.

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.
X