EuroHeis AS har fått nye eiere

25 års erfaring tas nå over av Schindler.

Den 5. desember 2018 inngikk Schindler en avtale med Euroheis om å overta driften. Fusjonen har virkning fra i dag, 1. juli 2019.

«Euroheis har en bred heisfaglig kompetanse, tilegnet gjennom 25 års virksomhet innen service, reparasjoner og moderniseringer av heiser. Deres engasjement har skapt gode relasjoner til både større og mindre kunder, med vekt på sikkerhet og god kvalitet,» utalte Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler AS da oppkjøpet ble kjent.

Videre fortalte han at Euroheis ville bli integrert i Schindlers organisasjon i løpet av 2019. Overtagelsen ses på som et viktig element i å styrke Schindlers samlede posisjon i det norske heismarkedet, og de så frem til å inkludere Euroheis-ansatte og kunder i sin virksomhet.

«Schindler er i Norge den aller største tilbyder av heis- og rulletrapp-produkter, og tilhørende servicetjenester. Vi er sikre på at våre kjerneverdier, hvor kundefokus er et bærende element, vil bli videreutviklet av nye eiere og til glede for alle våre kunder,» skriver Euroheis på sin hjemmeside.

Forrige artikkelFerietid: Hva har du krav på?
Neste artikkelBusemenn fra Brüssel: Fagbevegelsen og EØS