4. oktober 2023

EuroHeis AS har fått nye eiere

25 års erfaring tas nå over av Schindler.

Den 5. desember 2018 inngikk Schindler en avtale med Euroheis om å overta driften. Fusjonen har virkning fra i dag, 1. juli 2019.

«Euroheis har en bred heisfaglig kompetanse, tilegnet gjennom 25 års virksomhet innen service, reparasjoner og moderniseringer av heiser. Deres engasjement har skapt gode relasjoner til både større og mindre kunder, med vekt på sikkerhet og god kvalitet,» utalte Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler AS da oppkjøpet ble kjent.

Videre fortalte han at Euroheis ville bli integrert i Schindlers organisasjon i løpet av 2019. Overtagelsen ses på som et viktig element i å styrke Schindlers samlede posisjon i det norske heismarkedet, og de så frem til å inkludere Euroheis-ansatte og kunder i sin virksomhet.

«Schindler er i Norge den aller største tilbyder av heis- og rulletrapp-produkter, og tilhørende servicetjenester. Vi er sikre på at våre kjerneverdier, hvor kundefokus er et bærende element, vil bli videreutviklet av nye eiere og til glede for alle våre kunder,» skriver Euroheis på sin hjemmeside.

Siste artikler

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING

I disse dager er det 25 år siden Stiftelsen OPPHEI, som er et landsdekkende opplæringskontor for heisfaget, ble opprettet. Nå inviterer de til stor feiring!

VINNER AV ÅRETS HEISCUP

Det var knyttet stor spenning rundt hvem som skulle gå seirende ut av årets heiscup i den latviske hovedstaden. Mange lag var på forhånd utpekt som favoritter, deriblant Koneklubben som vant fjorårets heiscup i Malaga.

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.
2,486FølgereLik
1,037FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X