2. april 2023

EuroHeis AS har fått nye eiere

25 års erfaring tas nå over av Schindler.

Den 5. desember 2018 inngikk Schindler en avtale med Euroheis om å overta driften. Fusjonen har virkning fra i dag, 1. juli 2019.

«Euroheis har en bred heisfaglig kompetanse, tilegnet gjennom 25 års virksomhet innen service, reparasjoner og moderniseringer av heiser. Deres engasjement har skapt gode relasjoner til både større og mindre kunder, med vekt på sikkerhet og god kvalitet,» utalte Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler AS da oppkjøpet ble kjent.

Videre fortalte han at Euroheis ville bli integrert i Schindlers organisasjon i løpet av 2019. Overtagelsen ses på som et viktig element i å styrke Schindlers samlede posisjon i det norske heismarkedet, og de så frem til å inkludere Euroheis-ansatte og kunder i sin virksomhet.

«Schindler er i Norge den aller største tilbyder av heis- og rulletrapp-produkter, og tilhørende servicetjenester. Vi er sikre på at våre kjerneverdier, hvor kundefokus er et bærende element, vil bli videreutviklet av nye eiere og til glede for alle våre kunder,» skriver Euroheis på sin hjemmeside.

Siste artikler

28 ARBEIDSTAKERE OMKOM PÅ JOBB

I fjor omkom 28 arbeidstakere på jobb i det landbaserte arbeidslivet i Norge. Åtte av disse var innen bygg og anleggsvirksomhet.

BRUDD I MELLOMOPPGJØRET

Som forventet ble det etter fire dager med lønnsforhandlinger brudd mellom LO og NHO torsdag den 30. mars.

ÅRSMØTE 2023

Husk årsmøte i Heismontørenes Fagforening torsdag 30. mars kl 15.30.

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.
2,460FølgereLik
988FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X