22. juni 2024

Heiscup 2019: Krakow

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.

I år reiser vi til Krakow, Polen – en by med et rikt uteliv, lave priser og god stemning.

Ankomst

Flyet lander på Krakow internasjonale flyplass (også kalt John Paul II Kraków-Balice International Airport Ltd.), og transport inn til sentrum går lekende lett. Du har flere muligheter, men tog ser ut til å være det enkleste alternativet, og koster kun 20 kroner. Turen tar 20 minutter, og du kan sjekke rutetidene her.
Velger du rutebusser i stedet, koster det deg kun 10 kroner, men turen tar til gjengjeld 50 minutter. Her kan du sjekke rutetidene.
I tillegg finnes det naturligvis taxi-selskaper som tar deg fra A til B på enklest mulig vis, og heller ikke dette vil koste deg skjorta.

Hotell

Vi har hatt en hotell-avtale med Holiday Inn Krakow City Centre, men alle har selvsagt stått fritt til å velge andre hotell. Holiday Inn ligger midt i pæra, et steinkast unna Mariakirken som ligger på torget i gamlebyen. I umiddelbar omkrets ligger alt fra puber, restauranter, utesteder og butikker. En halvliter i Krakow koster deg mellom 12 og 15 kroner, og vin drikker du et glass av for mellom 10 til 20 kroner. I Polen bruker de Zloty som valuta, og en Zloty tilsvarer 2,2 NOK.

Turnering

Selve heiscupen blir holdt på lørdagen (21. september) på Klub Sportowy Nadwislan Krakow, cirka 15 minutters ganger fra hotellet. Cupen sparkes igang klokka ni om morgenen, og vi holder det gående utover dagen. Fra 10.30 til 12.30 serveres det lunsj på fotballbanen. I tillegg har vi ordnet et øltelt med salg av øl hele dagen. En stor øl koster fra 18 kroner. Selve fotballbanen er en stor bane, delt opp i 3 x 5-a-side-baner, med kunstgress. Vi har også tilgang til garderobene på stedet, og arrangørene har i tillegg satt opp ekstra telt som garderober. De som ikke skal spille har godt med sitteplass på den store tribunen med plass til 300.

Bankett

Senere samme dag blir det bankett på storslåtte Stara Zajezdnia (et gammelt trikkedepot), også 15 minutters gange fra hotellet. Her får vi servert en deilig treretters-meny. Gi beskjed snarest om det er noe du ikke tåler! Drikke er inkludert og baren er fri i tre timer. Deretter er det mulig å kjøpe drikke. Trikkedepotet er også et ølbryggeri, og selger eget øl til gunstige priser. Her blir det underholdning og god stemning utover kvelden.

18.00: Ankomst bankett og mingling
19.00: 3-retters middag
21.00: Konsert med Polens flotteste cover-band
22.00: DJen varter opp med polsk dansemusikk
23.00: Vi forlater lokalet og vandrer ut i den polske natten

Vi ses på Heiscupen!

Vil du vite mer om vertsnasjonen? Sjekk artikkelen vår om Polen her.

Siste artikler

TARIFFOPPGJØRET – LO-LEDELSEN FORNEKTER SEG IKKE

En fagbevegelse uten streikerett - eller som ikke våger å ta rettigheten i egne hender dersom den formelt er fraværende, er ingen ordentlig fagbevegelse.

KARTLEGGER EKSPONERINGEN AV BYGGSTØV VED RENOVERING AV BYGG

Det er ikke kun på nye byggeprosjekter hvor bygningsarbeidere kan bli eksponert for byggstøv. I et pågående forskningsprosjekt skal Statens arbeidsmiljøinstitutt karakterisere støvet som dannes gjennom renovering av eksiterende bygg.

VIL BEDRE SIKKERHETEN PÅ ELDRE HEISER I SPANIA MED EN NY LOVGIVNING

Spanske myndigheter innfører en ny lovgivning hvor hensikten er å skjerpe sikkerheten på landets heiser. Det anslås at ca. 40 prosent av landets heiser må oppgraderes for å tilfredsstille det nye lovverket som trer i kraft 1. juli i år.

NYE HØYHUS I OSLOSENTRUM

I den nye høyhusstrategien for Oslo kommune som ble vedtatt i fjor høst, ble det åpnet opp for høyhus på mellom 42 til 125 meter i områdene rundt Oslo S.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X