27. april 2024

#rosastreiken: Streikemarkering i Grensen 3 med faner

Kampen for lønns- og arbeidsvilkår i plattformøkonomien står nå.

App-giganter og ny teknologi utfordrer måten vi jobber på og hvordan arbeidslivet er organisert. De rosakledte sykkelbudene er de første som tar kampen for ansattes lønns- og arbeidsvilkår i den nye plattformøkonomien. Derfor er dette en svært viktig streik hvor vi må trå støttende til. Da ILOs leder Guy Ryder besøkte de streikende sykkelbudene sa han blant annet at: «De streikende representerer en voksende del av økonomien verden beveger seg mot. Det som skjer i Oslo i dag er ikke bare viktig for dem som er direkte involvert i streiken. Dette har også betydning utenfor Norge».

Møt derfor opp og vis din støtte til de streikende sykkelbuda i Foodora torsdag 26. september klokka 09.30 utenfor Riksmeklerens kontor i Grensen 3. Vi står der en halv time fram til klokka 10.00 da meklingen med Foodora skal begynne. Still opp med faner og vis arbeidsgiversiden at våre streikende kamerater har stor og bred støtte fra alle oss i fagbevegelsen!

Lik og del eventet på facebook. Se mer om #rosastreiken på facebook.

26sep09:3010:00Fanemarkering: #rosastreiken

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X