24. april 2024

Distriktets kurskalender våren 2020

HMF og EL og IT Forbundet har årlig en rekke tilbud om skolering for sine medlemmer. Her finnes mange varianter, både for nye medlemmer og erfarne tillitsvalgte. Kursa er gratis for medlemmer og alle utgifter er dekket, inkludert et eventuelt bortfall av lønn.

Sammen med EL og IT Forbundet holder vi en rekke kurs for alle våre medlemmer i løpet av året. Under her ser du en fullstendig oversikt over vårens kurs. Du finner dem også alltid i kalenderen vår.

Du melder deg på ved å sende en e-post til organisasjonssekretæren i HMF på eikedalen@heis.no

Mars

Ingen aktivitet

April

Ingen aktivitet

Mai

Ingen aktivitet

Siste artikler

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X