26. april 2024

Siste frist for forslag til årsmøtet!

Vel møtt til årsmøte tirsdag 31. mars 2020.

Vel møtt til årsmøte tirsdag 31. mars 2020.
Årets møte vil bli arrangert i kantina på foreningskontoret i Østre Aker vei. Vi serverer middag fra klokken 15.00, og starter selve møtet klokken 15.30. 

Forslag til årsmøtet sendes på e-post til foreninga@heis.no eller per post til vår nye adresse: Østre Aker vei 24, 0581 Oslo.

Styret må ha mottatt forslaget seinest 10. mars.

For ekstra tyngde bak forslaget, råder vi deg til å sende det til klubben din først, og i god tid før fristen. Da får klubben muligheten til å samle seg bak forslaget ditt. 

 DAGSORDEN:
1. Åpning og konstituering
2. Beretning
3. Regnskap og budsjett
4. Innkomne forslag
5. Bevilgninger
6. Jubilanter
7. Valg

Avdelinger utenfor Oslo som samles til møte, kan som tidligere følge årsmøtet og delta i avstemninger via internett.

Vi prøver ut et nytt system i år, og mer informasjon om dette vil komme når årsmøtet nærmer seg.

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X