26. april 2024

HMF holder lokalene i Østre Aker vei stengt i tiden fremover

Både ansatte og tillitsvalgte er selvsagt likevel å få tak i. Kontaktinformasjon finner du her.

Ansatte og tillitsvalgte som til vanlig holder hus i Østre Aker vei 24, vil i tiden fremover jobbe hjemmefra. Dette for å unngå smitte av koronaviruset. Det er i tillegg mistanke om at kontorlokalene kan ha vært utsatt for viruset forrige uke (9. og 10. mars). Vi ber derfor alle som var tilstede i lokalet forrige uke, ta en prat med fastlegen sin for å fastslå om karantene er nødvendig.

Kontoret vil være stengt på ubestemt tid. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer.

Lederen, Markus Hansen, kan nås på telefon 469 13 040, eller på e-post leder@heis.no.
Organisasjonssekretæren kan nås på telefon 47 23 05 99, eller e-post eikedalen@heis.no.

Kontaktinformasjon til andre i styret, klubbledere og avdelingsledere finner du her: https://www.heis.no/styret-og-tillitsvalgte/

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X