27. juli 2024

Tysk heisfabrikk stanset av pandemi

Flere arbeidsplasser er blitt stengt som følge av pandemien. Nå meldes det også om at verdens fjerde største heisprodusent har måttet stenge en av sine fabrikker.

I følge Nasdaq har Thyssen måtte stoppe sin produksjon etter at to ansatte testet positivt på koronaviruset. Fabrikken som ligger utenfor Stuttgart ble stanset den 16. mars og 14 dager frem i tid.

Det fremgår ikke hvor mange som jobber på den tyske fabrikken. Administrativt ansatte har blitt bedt om å jobbe hjemmefra til 9. april.

Tidligere melde Reuters at Schindler kan ha tapt flere hundre millioner sveitsiske franc fra årets salg som en følge av koronaviruset. Kina står for mer enn halvparten av verdens nyinstallasjoner, og for Schindler utgjør Asia-Pacific-regionen 27 prosent av salget.

Siste artikler

I EN BAKGÅRD PÅ GRØNLAND 

Heisbransjen har tatt store steg inn i fremtiden parallelt med den teknologiske utviklingen, men det kan virke som at utviklingen ikke helt har nådd ut overalt.

DA STEMPLINGSURET BLE INNFØRT PÅ BYGGEPLASSENE

I 1967 gikk Bygg- og Tømrermestrenes forening, Murermesternes forening og Oslo Entreprenørforening inn for stempling på byggeplassene i Oslo-området – noe som berørte alle yrkesgrupper som jobbet der.

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.
2,497FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X