30. mai 2023

Otis og UTC skiller lag

Verdens største heiskonsern bryter med United Technologies (UTC).

Styret i United Technologies (UTC) har godkjent en plan om å skille ut Otis og Carrier som egne børsnoterte selskap skriver courant.com.

Separasjonen vil tre i kraft den 3. april ettersom utbyttet fra de to selskapenes aksjer først skal deles ut til aksjonærene. For hver andel av UTC-aksjen vil UTC-aksjeeiere motta en andel av Carrier-aksjen og en halv andel av Otis-aksjen opplyses det.

United Technologies Corporation (UTC) er et amerikansk multinasjonalt konglomerat, som til nå har hatt sin virksomhet innen flymotorer, luftfartssystem, VVS, sikkerhet, byggesystem, verkstedsindustri, heiser og rulletrapper. UTC er en stor leverandør til USAs militære som står for 10 prosent av omsetningen.

Siste artikler

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.

TIL HIMMELS MED OSLO SPEKTRUM 

Den 19. april i år ga Oslo bystyre grønt lys til planene for prosjektet til nye Oslo Spektrum. Dermed får byen det første bygget som er på over hundre meter etter at Plaza sto klart i 1989.
2,472FølgereLik
996FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X