30. november 2023

Otis og UTC skiller lag

Verdens største heiskonsern bryter med United Technologies (UTC).

Styret i United Technologies (UTC) har godkjent en plan om å skille ut Otis og Carrier som egne børsnoterte selskap skriver courant.com.

Separasjonen vil tre i kraft den 3. april ettersom utbyttet fra de to selskapenes aksjer først skal deles ut til aksjonærene. For hver andel av UTC-aksjen vil UTC-aksjeeiere motta en andel av Carrier-aksjen og en halv andel av Otis-aksjen opplyses det.

United Technologies Corporation (UTC) er et amerikansk multinasjonalt konglomerat, som til nå har hatt sin virksomhet innen flymotorer, luftfartssystem, VVS, sikkerhet, byggesystem, verkstedsindustri, heiser og rulletrapper. UTC er en stor leverandør til USAs militære som står for 10 prosent av omsetningen.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X