27. juli 2024

Ny dato for tariffoppgjøret

Grunnet koronapandemien ble vårens tariffoppgjør utsatt. Det er nå annonsert en ny dato for når tariffoppgjøret kan starte opp, forutsatt at det kan gjennomføres fysiske møter til forhandlingene.

Med utgangspunkt i at frontfagene (Norsk Industri/NHO og Fellesforbundet) blir ferdig med sine tarifforhandlinger den 21. august vil ny dato for forhandlinger på Heisoverenskomsten bli i uke 39. Dato for overlevering av krav til tariffoppgjøret er satt til mandag 31. august klokken 10.00.

Lokale forhandlinger i klubbene vil tidligst starte opp etter at tariffoppgjøret er ferdig.

Husk årsmøte i Heismontørens Fagforening tirsdag 2. juni 2020 klokka 15.00. På grunn av pandemien vi fortsatt står midt i, vil vi i år gjennomføre et heldigitalt årsmøte. Detaljene rundt den praktiske gjennomføringen av årsmøtet kommer senere.

Les også Regjeringen anslår lønnsvekst på 1,5 prosent

02jun15:0017:00Årsmøte HMF 2020

Siste artikler

I EN BAKGÅRD PÅ GRØNLAND 

Heisbransjen har tatt store steg inn i fremtiden parallelt med den teknologiske utviklingen, men det kan virke som at utviklingen ikke helt har nådd ut overalt.

DA STEMPLINGSURET BLE INNFØRT PÅ BYGGEPLASSENE

I 1967 gikk Bygg- og Tømrermestrenes forening, Murermesternes forening og Oslo Entreprenørforening inn for stempling på byggeplassene i Oslo-området – noe som berørte alle yrkesgrupper som jobbet der.

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.
2,497FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X