2. februar 2023

Heismontør alvorlig skadd etter klemulykke

2,441FølgereLik
989FølgereFølg
31AbonnenterAbonnér

En heismontør ble fastklemt i forbindelse med en reparasjon av en heis i Gøteborg tirsdag ettermiddag.

Redningstjenesten ble varslet om arbeidsulykken i Nordstan, Gøteborg, tirsdag den 26. mai kl 15:30 , skriver avisen Expressen.

Mannen skal ha blitt fastklemt i forbindelse med en reparasjon av heisen, opplyser politiet som nå har sperret av området. Det foreligger foreløpig ingen opplysninger rundt hendelsesforløpet, da politiet ennå ikke er ferdig med sine tekniske undersøkelser.

Mannen ble brakt til Sahlgren Universitetssjukehus, som oppgir at mannen er livstruende skadet.

Siste artikler

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.

MANGE ARBEIDSULYKKER – FÅ TILSYN 

En rapport fra Arbeidstilsynet viser at det var ni arbeidsskadedødsfall innen bygg og anlegg i 2021. Fire av dødsulykkene skjedde under byggearbeid, mens fem av dødsfallene skjedde i forbindelse med anleggsarbeid.
X