20. april 2024

Heismontør alvorlig skadd etter klemulykke

En heismontør ble fastklemt i forbindelse med en reparasjon av en heis i Gøteborg tirsdag ettermiddag.

Redningstjenesten ble varslet om arbeidsulykken i Nordstan, Gøteborg, tirsdag den 26. mai kl 15:30 , skriver avisen Expressen.

Mannen skal ha blitt fastklemt i forbindelse med en reparasjon av heisen, opplyser politiet som nå har sperret av området. Det foreligger foreløpig ingen opplysninger rundt hendelsesforløpet, da politiet ennå ikke er ferdig med sine tekniske undersøkelser.

Mannen ble brakt til Sahlgren Universitetssjukehus, som oppgir at mannen er livstruende skadet.

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X