23. april 2024

HBU åpner for streaming av kurs

Som en konsekvens av koronapandemien måtte HBU avlyse flere kurs som skulle vært avholdt ved senteret. Foreløpig ser det desverre ikke ut til at de skal kunne starte opp med klasseromskurs igjen – i hvert fall ikke på denne siden av høstferien. I det siste har Martin Granseth ved Heisbransjens Utdanningssenter jobbet med å utarbeide et alternativ til klasseromsundervisningen.

Allerede i dag, mandag 31. august, klokken 11:00-11:30, kan du følge første episode av kurset som tar for seg «IoT – Tingenes internett».

Neste episode kommer torsdag 3. september kl 11:00-11:30 hvor temaet er «Predictive maintenance».

Så følger det opp ukene etter med temaer som:

– Nye standarder og hva som skjer med utviklingen av regelverk

– Vedlikehold og ettersyn

– Intervju med nøkkelpersoner og eksperter i heisbransjen, og i firma som leverer tjenester til heisbransjen

Delta her

FSE kurs via nett

Allerede før sommeren startet HBU opp med FSE kurs som ble streamet live via Teams, også dette som et alternativ for å dekke behovet under koronapandemien. Kurset er ment som et alternativ under omstendighetene for å forebygge ulykker med strømgjennomgang. Kursene fortsetter utover høsten så lenge behovet er der. Ta kontakt med kursansvarlig i din bedrift dersom du trenger det lovpålagte kurset.

Siste artikler

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.
2,499FølgereLik
1,059FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X