30. september 2023

HBU åpner for streaming av kurs

Som en konsekvens av koronapandemien måtte HBU avlyse flere kurs som skulle vært avholdt ved senteret. Foreløpig ser det desverre ikke ut til at de skal kunne starte opp med klasseromskurs igjen – i hvert fall ikke på denne siden av høstferien. I det siste har Martin Granseth ved Heisbransjens Utdanningssenter jobbet med å utarbeide et alternativ til klasseromsundervisningen.

Allerede i dag, mandag 31. august, klokken 11:00-11:30, kan du følge første episode av kurset som tar for seg «IoT – Tingenes internett».

Neste episode kommer torsdag 3. september kl 11:00-11:30 hvor temaet er «Predictive maintenance».

Så følger det opp ukene etter med temaer som:

– Nye standarder og hva som skjer med utviklingen av regelverk

– Vedlikehold og ettersyn

– Intervju med nøkkelpersoner og eksperter i heisbransjen, og i firma som leverer tjenester til heisbransjen

Delta her

FSE kurs via nett

Allerede før sommeren startet HBU opp med FSE kurs som ble streamet live via Teams, også dette som et alternativ for å dekke behovet under koronapandemien. Kurset er ment som et alternativ under omstendighetene for å forebygge ulykker med strømgjennomgang. Kursene fortsetter utover høsten så lenge behovet er der. Ta kontakt med kursansvarlig i din bedrift dersom du trenger det lovpålagte kurset.

Siste artikler

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING

I disse dager er det 25 år siden Stiftelsen OPPHEI, som er et landsdekkende opplæringskontor for heisfaget, ble opprettet. Nå inviterer de til stor feiring!

VINNER AV ÅRETS HEISCUP

Det var knyttet stor spenning rundt hvem som skulle gå seirende ut av årets heiscup i den latviske hovedstaden. Mange lag var på forhånd utpekt som favoritter, deriblant Koneklubben som vant fjorårets heiscup i Malaga.

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.
2,486FølgereLik
1,036FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X