Hva skjer på HBU?

Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Vi har holdt noen FSE-kurs på Teams, og 1. oktober holdt vi pilotkurs for kommende sesong. På grunn av pandemien vil i hvert fall de første FSE-kursene nå i høst bli avholdt via Teams. Så snart det er forsvarlig å holde kurs i klasserom igjen, vil det bli avholdt førstehjelpskurs for de som ikke har fått det. Dette i tillegg til de vanlige kursene for de som er satt opp på det. Vi er også i oppstarten med et nytt kurs, og holdt nylig et pilotkurs i Tematek 2 som inneholder blant annet hydraulikk, ombygning og branntetting.

Nå under pandemien utforsker vi nye medier, og vi har laget noen sendinger som vi har delt på Youtube. Du finner linken «streaming og video» på vår hjemmeside heisutdanning.no under «kurs». Dette er et nytt medie for oss, men planen er å fortsette med dette. Vi vil forsøke å legge ut en ny sending i uka så sant annen aktivitet ikke får prioritet. Så lenge vi deler på Youtube så blir det teori og ikke instruksjoner, men på sikt har vi tenkt til å prøve å lage litt instruksjonsvideoer også. Har du noe å bidra med, eller bare kommentarer så setter vi pris på det.

Forrige artikkelNytt fjes ved kurssenteret
Neste artikkelSchindler sparker klubbleder