23. september 2023

Hva skjer på HBU?

Vi har holdt noen FSE-kurs på Teams, og 1. oktober holdt vi pilotkurs for kommende sesong. På grunn av pandemien vil i hvert fall de første FSE-kursene nå i høst bli avholdt via Teams. Så snart det er forsvarlig å holde kurs i klasserom igjen, vil det bli avholdt førstehjelpskurs for de som ikke har fått det. Dette i tillegg til de vanlige kursene for de som er satt opp på det. Vi er også i oppstarten med et nytt kurs, og holdt nylig et pilotkurs i Tematek 2 som inneholder blant annet hydraulikk, ombygning og branntetting.

Nå under pandemien utforsker vi nye medier, og vi har laget noen sendinger som vi har delt på Youtube. Du finner linken «streaming og video» på vår hjemmeside heisutdanning.no under «kurs». Dette er et nytt medie for oss, men planen er å fortsette med dette. Vi vil forsøke å legge ut en ny sending i uka så sant annen aktivitet ikke får prioritet. Så lenge vi deler på Youtube så blir det teori og ikke instruksjoner, men på sikt har vi tenkt til å prøve å lage litt instruksjonsvideoer også. Har du noe å bidra med, eller bare kommentarer så setter vi pris på det.

Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.

PÅMELDING TIL UKESKURS VED HBU I 2024 ER NÅ TILGJENGELIG

Det er noen måneder igjen før vi tipper inn på 2024. Men senteret er godt i gang med å forberede neste år. 

NASJONAL MARKERINGSDAG TIL FORSVAR FOR FASTE ANSETTELSER

Etter mange års kamp og flere politiske streiker vant fagbevegelsen frem med sitt krav om en innstramming i adgangen til innleid arbeidskraft fom 1. juli. Nå vil EUs overvåkningsorgan ESA overprøve regjeringas innleieforbud.
2,485FølgereLik
1,028FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X