23. april 2024

Hva skjer på HBU?

Vi har holdt noen FSE-kurs på Teams, og 1. oktober holdt vi pilotkurs for kommende sesong. På grunn av pandemien vil i hvert fall de første FSE-kursene nå i høst bli avholdt via Teams. Så snart det er forsvarlig å holde kurs i klasserom igjen, vil det bli avholdt førstehjelpskurs for de som ikke har fått det. Dette i tillegg til de vanlige kursene for de som er satt opp på det. Vi er også i oppstarten med et nytt kurs, og holdt nylig et pilotkurs i Tematek 2 som inneholder blant annet hydraulikk, ombygning og branntetting.

Nå under pandemien utforsker vi nye medier, og vi har laget noen sendinger som vi har delt på Youtube. Du finner linken «streaming og video» på vår hjemmeside heisutdanning.no under «kurs». Dette er et nytt medie for oss, men planen er å fortsette med dette. Vi vil forsøke å legge ut en ny sending i uka så sant annen aktivitet ikke får prioritet. Så lenge vi deler på Youtube så blir det teori og ikke instruksjoner, men på sikt har vi tenkt til å prøve å lage litt instruksjonsvideoer også. Har du noe å bidra med, eller bare kommentarer så setter vi pris på det.

Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X