19. april 2024

BREAKING NEWS: Hovedtillitsvalgt i Schindler avskjediget

Alexander Jordnes, hovedtillitsvalgt i Schindler er avskjediget i dag fredag 20. november med øyeblikkelig virkning. Dette betyr at ansettelsesforholdet er avsluttet fra og med klokken 15.00 i dag, og at han har til mandag klokken 09.00 på seg til å levere verktøy nøkler og liknende.

Heller en å gå i dialog med klubb om de faktiske problemer og uenigheter i mellom bedrift og klubb, ta inn over seg den misnøye og frustrasjon som hersker blant de ansatte har altså ledelsen valgt å avskjedige talerøret til de ansatte. Dette er ekstremt provoserende fra ledelsen i Schindler. Dette er ren fagforeningsknusing! Følg med her og i vårer sosiale kanaler for oppdateringer

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X