26. april 2024

Thyssenkrupp blir TK Elevator

På verdensbasis har de etablert seg blant de største heisfirmaene. Nå stiller de med nytt navn og ny logo etter eierskiftet i august i fjor. Det nye navnet er TK ELEVATOR (TKE).

“Det nye navnet gjør at det uavhengige selskapet kan utvides ytterligere. Det er en flott mulighet til å styrke markedsposisjonen og ta teknologiledelsen. Med den nylige integrasjonen av vår skybaserte digitale plattform MAX i alle nye heis- og rulletrappsystemer, har vi tatt et betydelig skritt mot digitaliseringen av våre produkter og tjenester», skriver TK Elevator i en pressemelding.

TK Elevator er representert over hele verden og har mer enn 50 000 ansatte. Service vil fortsatt være den viktigste delen av virksomheten. Serviceportefølje på 1,4 millioner heiser og rulletrapper serves av 24 000 serviceteknikere over hele verden. I produktporteføljen sin har de et bredt spekter mobilitetsløsninger.

Nå bygger de videre på den vellykkede arven fra Thyssenkrupp Elevator med et salg på ca. åtte milliarder euro i regnskapsåret for 2019 og 2020.
Kilde: © thyssenkrupp Elevator, www.tkelevator.com

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X