23. september 2023

1. mai med HMF

I år, som i fjor, blir det digital 1. mai-feiring med HMF. Markus Hansen holder tale, og vi har tatt turen hjem til Davido. Gratulerer med dagen!

Vi skulle aller helst ha møtt dere alle på Stratos til vår tradisjonelle 1. mai-frokost, men pandemien stikker kjepper i hjula også i år. Derfor kjører vi digital feiring, med tale fra lederen vår, Markus Hansen, og trylleshow med Davido. Arrangementet begynner klokken 09.00 her på heis.no (se nedenfor), på Facebook-siden vår, eller på YouTube.

Det blir ikke loddtrekning til inntekt for en ideell organisasjon i år, men det betyr ikke at vi ikke vil samle inn litt penger til noen som trenger det. Vi har valgt ut Fattighuset i Oslo som organisasjon i år, og du gir dem et lite bidrag ved å Vippse eller bankoverføre direkte til dem.

Vipps til Fattighuset i Oslo: 12901
Bankoverføring til Fattighuset i Oslo: 1503.23.49002

Se arrangementet her:

Tog?

Det blir naturligvis ikke noe fysisk tog i år heller, men det har LO løst ved å sette sammen et viruelt tog. Det finner du her: https://samorg.no/

LO har også et eget digitalt opplegg, som starter klokken 11.00. Her møter du arbeidsfolk og tillitsvalgte, LO-leder og partiledere. Det blir musikk, kultur og appeller. Velkommen! Arrangementet ser du her: https://www.lo.no/1mai

Kos dere på årets viktigste dag! Og ikke glem å kjøpe masse godteri og is til alle barn og barnebarn.

Gratulerer med dagen!

Siste artikler

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.

PÅMELDING TIL UKESKURS VED HBU I 2024 ER NÅ TILGJENGELIG

Det er noen måneder igjen før vi tipper inn på 2024. Men senteret er godt i gang med å forberede neste år. 

NASJONAL MARKERINGSDAG TIL FORSVAR FOR FASTE ANSETTELSER

Etter mange års kamp og flere politiske streiker vant fagbevegelsen frem med sitt krav om en innstramming i adgangen til innleid arbeidskraft fom 1. juli. Nå vil EUs overvåkningsorgan ESA overprøve regjeringas innleieforbud.
2,485FølgereLik
1,030FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X