3. desember 2022

1. mai med HMF

2,441FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

I år, som i fjor, blir det digital 1. mai-feiring med HMF. Markus Hansen holder tale, og vi har tatt turen hjem til Davido. Gratulerer med dagen!

Vi skulle aller helst ha møtt dere alle på Stratos til vår tradisjonelle 1. mai-frokost, men pandemien stikker kjepper i hjula også i år. Derfor kjører vi digital feiring, med tale fra lederen vår, Markus Hansen, og trylleshow med Davido. Arrangementet begynner klokken 09.00 her på heis.no (se nedenfor), på Facebook-siden vår, eller på YouTube.

Det blir ikke loddtrekning til inntekt for en ideell organisasjon i år, men det betyr ikke at vi ikke vil samle inn litt penger til noen som trenger det. Vi har valgt ut Fattighuset i Oslo som organisasjon i år, og du gir dem et lite bidrag ved å Vippse eller bankoverføre direkte til dem.

Vipps til Fattighuset i Oslo: 12901
Bankoverføring til Fattighuset i Oslo: 1503.23.49002

Se arrangementet her:

Tog?

Det blir naturligvis ikke noe fysisk tog i år heller, men det har LO løst ved å sette sammen et viruelt tog. Det finner du her: https://samorg.no/

LO har også et eget digitalt opplegg, som starter klokken 11.00. Her møter du arbeidsfolk og tillitsvalgte, LO-leder og partiledere. Det blir musikk, kultur og appeller. Velkommen! Arrangementet ser du her: https://www.lo.no/1mai

Kos dere på årets viktigste dag! Og ikke glem å kjøpe masse godteri og is til alle barn og barnebarn.

Gratulerer med dagen!

Siste artikler

MENS VI VENTER PÅ NESTE HEISCUP

Med kaldere og mørkere tider, er det godt å mimre tilbake til årets store sportslige og sosiale begivenhet.

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.
X