20. april 2024

1. mai med HMF

I år, som i fjor, blir det digital 1. mai-feiring med HMF. Markus Hansen holder tale, og vi har tatt turen hjem til Davido. Gratulerer med dagen!

Vi skulle aller helst ha møtt dere alle på Stratos til vår tradisjonelle 1. mai-frokost, men pandemien stikker kjepper i hjula også i år. Derfor kjører vi digital feiring, med tale fra lederen vår, Markus Hansen, og trylleshow med Davido. Arrangementet begynner klokken 09.00 her på heis.no (se nedenfor), på Facebook-siden vår, eller på YouTube.

Det blir ikke loddtrekning til inntekt for en ideell organisasjon i år, men det betyr ikke at vi ikke vil samle inn litt penger til noen som trenger det. Vi har valgt ut Fattighuset i Oslo som organisasjon i år, og du gir dem et lite bidrag ved å Vippse eller bankoverføre direkte til dem.

Vipps til Fattighuset i Oslo: 12901
Bankoverføring til Fattighuset i Oslo: 1503.23.49002

Se arrangementet her:

Tog?

Det blir naturligvis ikke noe fysisk tog i år heller, men det har LO løst ved å sette sammen et viruelt tog. Det finner du her: https://samorg.no/

LO har også et eget digitalt opplegg, som starter klokken 11.00. Her møter du arbeidsfolk og tillitsvalgte, LO-leder og partiledere. Det blir musikk, kultur og appeller. Velkommen! Arrangementet ser du her: https://www.lo.no/1mai

Kos dere på årets viktigste dag! Og ikke glem å kjøpe masse godteri og is til alle barn og barnebarn.

Gratulerer med dagen!

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X