1. mai med HMF

I år, som i fjor, blir det digital 1. mai-feiring med HMF. Markus Hansen holder tale, og vi har tatt turen hjem til Davido. Gratulerer med dagen!

Vi skulle aller helst ha møtt dere alle på Stratos til vår tradisjonelle 1. mai-frokost, men pandemien stikker kjepper i hjula også i år. Derfor kjører vi digital feiring, med tale fra lederen vår, Markus Hansen, og trylleshow med Davido. Arrangementet begynner klokken 09.00 her på heis.no (se nedenfor), på Facebook-siden vår, eller på YouTube.

Det blir ikke loddtrekning til inntekt for en ideell organisasjon i år, men det betyr ikke at vi ikke vil samle inn litt penger til noen som trenger det. Vi har valgt ut Fattighuset i Oslo som organisasjon i år, og du gir dem et lite bidrag ved å Vippse eller bankoverføre direkte til dem.

Vipps til Fattighuset i Oslo: 12901
Bankoverføring til Fattighuset i Oslo: 1503.23.49002

Se arrangementet her:

Tog?

Det blir naturligvis ikke noe fysisk tog i år heller, men det har LO løst ved å sette sammen et viruelt tog. Det finner du her: https://samorg.no/

LO har også et eget digitalt opplegg, som starter klokken 11.00. Her møter du arbeidsfolk og tillitsvalgte, LO-leder og partiledere. Det blir musikk, kultur og appeller. Velkommen! Arrangementet ser du her: https://www.lo.no/1mai

Kos dere på årets viktigste dag! Og ikke glem å kjøpe masse godteri og is til alle barn og barnebarn.

Gratulerer med dagen!

Forrige artikkelDigitalt årsmøte i EL og IT Oslo og Akershus
Neste artikkelHeisovervåkning med kunstig intelligens (AI)