24. mars 2023

1. mai med HMF

I år, som i fjor, blir det digital 1. mai-feiring med HMF. Markus Hansen holder tale, og vi har tatt turen hjem til Davido. Gratulerer med dagen!

Vi skulle aller helst ha møtt dere alle på Stratos til vår tradisjonelle 1. mai-frokost, men pandemien stikker kjepper i hjula også i år. Derfor kjører vi digital feiring, med tale fra lederen vår, Markus Hansen, og trylleshow med Davido. Arrangementet begynner klokken 09.00 her på heis.no (se nedenfor), på Facebook-siden vår, eller på YouTube.

Det blir ikke loddtrekning til inntekt for en ideell organisasjon i år, men det betyr ikke at vi ikke vil samle inn litt penger til noen som trenger det. Vi har valgt ut Fattighuset i Oslo som organisasjon i år, og du gir dem et lite bidrag ved å Vippse eller bankoverføre direkte til dem.

Vipps til Fattighuset i Oslo: 12901
Bankoverføring til Fattighuset i Oslo: 1503.23.49002

Se arrangementet her:

Tog?

Det blir naturligvis ikke noe fysisk tog i år heller, men det har LO løst ved å sette sammen et viruelt tog. Det finner du her: https://samorg.no/

LO har også et eget digitalt opplegg, som starter klokken 11.00. Her møter du arbeidsfolk og tillitsvalgte, LO-leder og partiledere. Det blir musikk, kultur og appeller. Velkommen! Arrangementet ser du her: https://www.lo.no/1mai

Kos dere på årets viktigste dag! Og ikke glem å kjøpe masse godteri og is til alle barn og barnebarn.

Gratulerer med dagen!

Siste artikler

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.

Vannkrafta er vår! Bli med på aksjonsdag og politisk streik

Strømprisene i Norge er på rekordhøyt nivå og mange har problemer med å betale strømregningene. Samtidig er mesteparten av norsk kraftproduksjon er eid av staten. Krafta er vår felles eiendom. Det betyr at vi ikke trenger å overlate strømprisene til markedet alene, men kan regulere kraftmarkedet politisk.

PIZZA MED BISMAK HOS OLIVIA

Tirsdag den 28. februar tilsluttet en delegasjon fra Heismontørenes Fagforening seg til en støttemarkering for de streikende restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien.

Vi krever slutt på sosial dumping på Heisplan AS!

Siden i fjor sommer har vi forsøkt å få på plass tariffavtale på heisbedriften Heisplan AS. Heisplan nekter å etterkomme vårt krav.
2,455FølgereLik
987FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X