26. april 2024

Ble ikke ferien som forventet?

Fortvil ikke. Blant de kollektive forsikringene vi har via EL og IT Forbundet er du reiseforsikret gjennom ditt medlemskap.

Det beste argumentet for å organisere seg er samhold, styrke og ivaretagelse av faglige rettigheter. Men i tillegg tilbys du andre medlemsfordeler gjennom El og It Forbundet som kan komme godt med.

Blant annet har du reiseforsikringen som gjelder i hele verden, som starter når du reiser fra din fast bostedsadresse i Norden, og avsluttes når du er tilbake. Vær oppmerksom på at du kan ha reservert deg mot denne forsikringen.

Forsikringen skal dekke blant annet skade og tyveri av personlig reisegods, egenandel leiebil, forsinkelser, avbestilling, sykdom og ulykke.

Samtidig er det verdt å sette seg inn i hva forsikringen ikke dekker slik som motorkjøretøy, flyttegods, skade som skyldes alkohol, skade som skyldes luftsport, dykking dypere enn 40 meter, kampsport og mer.

For å finne ut om du er forsikret, og for å les alle vilkår, klikk deg inn her.

Skal du melde skade?

Koronasmittet i utlandet?

I sommer benytter mange nordmenn seg av muligheten til å dra på ferietur til utlandet etter lang tid med stengte grenser. Ferien forløper heldigvis uproblematisk for de fleste, men noen opplever å bli smittet med covid-19 mens de er på ferie. Hva skjer da? Les mer her.

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X