30. november 2022

E-heiscup

2,440FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

Årets heiscup ble desverre avlyst på grunn av pandemien. Men fortvil ikke – fotballturnering skal det likevel bli!

Som et lite plaster på såret fordi foreningen igjen desverre måtte avlyse heiscupen, vil det i år bli satt opp FIFA-turnering fredag den 17. september kl 17.00. Det blir ingen bankett, men her kan klubbene selv ta et initiativ, innenfor forsvarlige kohort, for å gjøre det mer sosialt.

Turneringen, som leveres av Geeks Esport, spilles som en 1v1 turnering, og har en maksgrense på 256 spillere. Påmelding vil bli annonsert på den lukkede Facebook-gruppa for medlemmer av Heismontørenes Fagforening. Selve turneringen settes opp gjennom gamer.no, hvor de påmeldte selv må sette opp en brukerkonto.

Med fire kamper i det innledende gruppespillet, i tillegg til kvartfinale, semifinale og finale, antas det at turneringen vil ta mellom 4 og 4,5 time å gjennomføre. Før turneringen starter vil arrangøren sende ut nødvendig informasjon samt en lenke til selve turneringen til alle spillere.

Man må selv ha tilgang spillkonsollen Playstation 4 og FIFA 21. FIFA 21 er forøvrig på tilbud her frem til 5. august.

Mer informasjon kommer!

Siste artikler

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.

FANT ELENDIGE BOFORHOLD

Flere enn 11 000 gjestearbeidere jobber i Stockholm, og dette er utenom de som har en fast jobb i Sverige. Men hvor bor alle?
X