17. april 2024

E-heiscup

Årets heiscup ble desverre avlyst på grunn av pandemien. Men fortvil ikke – fotballturnering skal det likevel bli!

Som et lite plaster på såret fordi foreningen igjen desverre måtte avlyse heiscupen, vil det i år bli satt opp FIFA-turnering fredag den 17. september kl 17.00. Det blir ingen bankett, men her kan klubbene selv ta et initiativ, innenfor forsvarlige kohort, for å gjøre det mer sosialt.

Turneringen, som leveres av Geeks Esport, spilles som en 1v1 turnering, og har en maksgrense på 256 spillere. Påmelding vil bli annonsert på den lukkede Facebook-gruppa for medlemmer av Heismontørenes Fagforening. Selve turneringen settes opp gjennom gamer.no, hvor de påmeldte selv må sette opp en brukerkonto.

Med fire kamper i det innledende gruppespillet, i tillegg til kvartfinale, semifinale og finale, antas det at turneringen vil ta mellom 4 og 4,5 time å gjennomføre. Før turneringen starter vil arrangøren sende ut nødvendig informasjon samt en lenke til selve turneringen til alle spillere.

Man må selv ha tilgang spillkonsollen Playstation 4 og FIFA 21. FIFA 21 er forøvrig på tilbud her frem til 5. august.

Mer informasjon kommer!

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X