25. april 2024

E-heiscup

Årets heiscup ble desverre avlyst på grunn av pandemien. Men fortvil ikke – fotballturnering skal det likevel bli!

Som et lite plaster på såret fordi foreningen igjen desverre måtte avlyse heiscupen, vil det i år bli satt opp FIFA-turnering fredag den 17. september kl 17.00. Det blir ingen bankett, men her kan klubbene selv ta et initiativ, innenfor forsvarlige kohort, for å gjøre det mer sosialt.

Turneringen, som leveres av Geeks Esport, spilles som en 1v1 turnering, og har en maksgrense på 256 spillere. Påmelding vil bli annonsert på den lukkede Facebook-gruppa for medlemmer av Heismontørenes Fagforening. Selve turneringen settes opp gjennom gamer.no, hvor de påmeldte selv må sette opp en brukerkonto.

Med fire kamper i det innledende gruppespillet, i tillegg til kvartfinale, semifinale og finale, antas det at turneringen vil ta mellom 4 og 4,5 time å gjennomføre. Før turneringen starter vil arrangøren sende ut nødvendig informasjon samt en lenke til selve turneringen til alle spillere.

Man må selv ha tilgang spillkonsollen Playstation 4 og FIFA 21. FIFA 21 er forøvrig på tilbud her frem til 5. august.

Mer informasjon kommer!

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X