E-heiscup

Årets heiscup ble desverre avlyst på grunn av pandemien. Men fortvil ikke – fotballturnering skal det likevel bli!

Som et lite plaster på såret fordi foreningen igjen desverre måtte avlyse heiscupen, vil det i år bli satt opp FIFA-turnering fredag den 17. september kl 17.00. Det blir ingen bankett, men her kan klubbene selv ta et initiativ, innenfor forsvarlige kohort, for å gjøre det mer sosialt.

Turneringen, som leveres av Geeks Esport, spilles som en 1v1 turnering, og har en maksgrense på 256 spillere. Påmelding vil bli annonsert på den lukkede Facebook-gruppa for medlemmer av Heismontørenes Fagforening. Selve turneringen settes opp gjennom gamer.no, hvor de påmeldte selv må sette opp en brukerkonto.

Med fire kamper i det innledende gruppespillet, i tillegg til kvartfinale, semifinale og finale, antas det at turneringen vil ta mellom 4 og 4,5 time å gjennomføre. Før turneringen starter vil arrangøren sende ut nødvendig informasjon samt en lenke til selve turneringen til alle spillere.

Man må selv ha tilgang spillkonsollen Playstation 4 og FIFA 21. FIFA 21 er forøvrig på tilbud her frem til 5. august.

Mer informasjon kommer!

Forrige artikkelNytt 40-timerskurs for verneombud
Neste artikkelStreiker for medbestemmelse og rettferdig lønn i Global Connect