22. mars 2023

E-heiscup

Årets heiscup ble desverre avlyst på grunn av pandemien. Men fortvil ikke – fotballturnering skal det likevel bli!

Som et lite plaster på såret fordi foreningen igjen desverre måtte avlyse heiscupen, vil det i år bli satt opp FIFA-turnering fredag den 17. september kl 17.00. Det blir ingen bankett, men her kan klubbene selv ta et initiativ, innenfor forsvarlige kohort, for å gjøre det mer sosialt.

Turneringen, som leveres av Geeks Esport, spilles som en 1v1 turnering, og har en maksgrense på 256 spillere. Påmelding vil bli annonsert på den lukkede Facebook-gruppa for medlemmer av Heismontørenes Fagforening. Selve turneringen settes opp gjennom gamer.no, hvor de påmeldte selv må sette opp en brukerkonto.

Med fire kamper i det innledende gruppespillet, i tillegg til kvartfinale, semifinale og finale, antas det at turneringen vil ta mellom 4 og 4,5 time å gjennomføre. Før turneringen starter vil arrangøren sende ut nødvendig informasjon samt en lenke til selve turneringen til alle spillere.

Man må selv ha tilgang spillkonsollen Playstation 4 og FIFA 21. FIFA 21 er forøvrig på tilbud her frem til 5. august.

Mer informasjon kommer!

Siste artikler

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.

Vannkrafta er vår! Bli med på aksjonsdag og politisk streik

Strømprisene i Norge er på rekordhøyt nivå og mange har problemer med å betale strømregningene. Samtidig er mesteparten av norsk kraftproduksjon er eid av staten. Krafta er vår felles eiendom. Det betyr at vi ikke trenger å overlate strømprisene til markedet alene, men kan regulere kraftmarkedet politisk.

PIZZA MED BISMAK HOS OLIVIA

Tirsdag den 28. februar tilsluttet en delegasjon fra Heismontørenes Fagforening seg til en støttemarkering for de streikende restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien.

Vi krever slutt på sosial dumping på Heisplan AS!

Siden i fjor sommer har vi forsøkt å få på plass tariffavtale på heisbedriften Heisplan AS. Heisplan nekter å etterkomme vårt krav.
2,452FølgereLik
989FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X