30. november 2023

Nytt 40-timerskurs for verneombud

Er du nyvalgt verneombud, medlem av Arbeidsmiljøutvalg eller tillitsvalgt som trenger innsikt og forståelse om helse, miljø og sikkerhetsarbeid?

EL og IT, Oslo/Akershus, avholder 40-timers kurs den 20., 21., 22. september, 7. og 8. oktober. Alle dager fra klokken 08:00 – 16:00 i lokalene til HMF og EL og IT i Østre Aker Vei 24 i Oslo.

Husk at ifølge Arbeidsmiljøloven, så skal arbeidsgiver sørge for at verneombud og medlemmer av Arbeidsmiljøutvalg (AMU) får den opplæringen som er nødvendig for å kunne utføre vervet på en forsvarlig måte. Arbeidsgiver skal dekke alle utgifter. Videre har disse rett til å delta på de kurs som fagforening/forbund avholder. I henhold til Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning skal opplæringens varighet være på minst 40 timer.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med EL og IT Forbundet. Spørsmål kan også rettes til HMS-ansvarlig i Heismontørenes Fagforening, Lars Selebø.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X