30. november 2022

Nytt 40-timerskurs for verneombud

2,440FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

Er du nyvalgt verneombud, medlem av Arbeidsmiljøutvalg eller tillitsvalgt som trenger innsikt og forståelse om helse, miljø og sikkerhetsarbeid?

EL og IT, Oslo/Akershus, avholder 40-timers kurs den 20., 21., 22. september, 7. og 8. oktober. Alle dager fra klokken 08:00 – 16:00 i lokalene til HMF og EL og IT i Østre Aker Vei 24 i Oslo.

Husk at ifølge Arbeidsmiljøloven, så skal arbeidsgiver sørge for at verneombud og medlemmer av Arbeidsmiljøutvalg (AMU) får den opplæringen som er nødvendig for å kunne utføre vervet på en forsvarlig måte. Arbeidsgiver skal dekke alle utgifter. Videre har disse rett til å delta på de kurs som fagforening/forbund avholder. I henhold til Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning skal opplæringens varighet være på minst 40 timer.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med EL og IT Forbundet. Spørsmål kan også rettes til HMS-ansvarlig i Heismontørenes Fagforening, Lars Selebø.

Siste artikler

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.

FANT ELENDIGE BOFORHOLD

Flere enn 11 000 gjestearbeidere jobber i Stockholm, og dette er utenom de som har en fast jobb i Sverige. Men hvor bor alle?
X