21. mai 2024

Nytt 40-timerskurs for verneombud

Er du nyvalgt verneombud, medlem av Arbeidsmiljøutvalg eller tillitsvalgt som trenger innsikt og forståelse om helse, miljø og sikkerhetsarbeid?

EL og IT, Oslo/Akershus, avholder 40-timers kurs den 20., 21., 22. september, 7. og 8. oktober. Alle dager fra klokken 08:00 – 16:00 i lokalene til HMF og EL og IT i Østre Aker Vei 24 i Oslo.

Husk at ifølge Arbeidsmiljøloven, så skal arbeidsgiver sørge for at verneombud og medlemmer av Arbeidsmiljøutvalg (AMU) får den opplæringen som er nødvendig for å kunne utføre vervet på en forsvarlig måte. Arbeidsgiver skal dekke alle utgifter. Videre har disse rett til å delta på de kurs som fagforening/forbund avholder. I henhold til Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning skal opplæringens varighet være på minst 40 timer.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med EL og IT Forbundet. Spørsmål kan også rettes til HMS-ansvarlig i Heismontørenes Fagforening, Lars Selebø.

Siste artikler

DU KAN NÅ AVGI DIN STEMME

Den 8. mai ble det enighet i forhandlingene på heisoverenskomsten. Frem til 23. mai kan alle medlemmer si hva de mener om resultatet ved å avgi sin stemme.

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X