24. mars 2023

Nytt 40-timerskurs for verneombud

Er du nyvalgt verneombud, medlem av Arbeidsmiljøutvalg eller tillitsvalgt som trenger innsikt og forståelse om helse, miljø og sikkerhetsarbeid?

EL og IT, Oslo/Akershus, avholder 40-timers kurs den 20., 21., 22. september, 7. og 8. oktober. Alle dager fra klokken 08:00 – 16:00 i lokalene til HMF og EL og IT i Østre Aker Vei 24 i Oslo.

Husk at ifølge Arbeidsmiljøloven, så skal arbeidsgiver sørge for at verneombud og medlemmer av Arbeidsmiljøutvalg (AMU) får den opplæringen som er nødvendig for å kunne utføre vervet på en forsvarlig måte. Arbeidsgiver skal dekke alle utgifter. Videre har disse rett til å delta på de kurs som fagforening/forbund avholder. I henhold til Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning skal opplæringens varighet være på minst 40 timer.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med EL og IT Forbundet. Spørsmål kan også rettes til HMS-ansvarlig i Heismontørenes Fagforening, Lars Selebø.

Siste artikler

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.

Vannkrafta er vår! Bli med på aksjonsdag og politisk streik

Strømprisene i Norge er på rekordhøyt nivå og mange har problemer med å betale strømregningene. Samtidig er mesteparten av norsk kraftproduksjon er eid av staten. Krafta er vår felles eiendom. Det betyr at vi ikke trenger å overlate strømprisene til markedet alene, men kan regulere kraftmarkedet politisk.

PIZZA MED BISMAK HOS OLIVIA

Tirsdag den 28. februar tilsluttet en delegasjon fra Heismontørenes Fagforening seg til en støttemarkering for de streikende restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien.

Vi krever slutt på sosial dumping på Heisplan AS!

Siden i fjor sommer har vi forsøkt å få på plass tariffavtale på heisbedriften Heisplan AS. Heisplan nekter å etterkomme vårt krav.
2,455FølgereLik
987FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X