22. mars 2023

Introduksjonsuken for nye lærlinger

Introduksjonsuka for lærlingene er i gang og HMF fikk i dag lov til å komme og hilse på.

Med på laget var nestleder, politisk sekretær, lærlingeansvarlig og redaksjonen. Det var en solid og fin gjeng på tjueen personer, fordelt på syv bedrifter som møtte oss i OPPHEI sine lokaler.  Lærlingene fikk presentere seg før de utskremte fra HMF fortalte om sine roller. Politisk sekretær David fortalte kort om foreningens misjon og historie, samt rettigheter og avtaleverk før det ble delt ut gensere og avtalehefter.

David beskriver sammensetningen i orgnisasjonslivet foto: Christian Olstad

Lærlinger fordelt på bedrifter:

Heis-Gruppen: 1
Kone: 3
Otis: 1
Orona: 1
TK elevator: 7
Schindler: 7
Stein Knutsen: 1

Vi ønsker alle nye velkommen inn i heisbransjen.

Siste artikler

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.

Vannkrafta er vår! Bli med på aksjonsdag og politisk streik

Strømprisene i Norge er på rekordhøyt nivå og mange har problemer med å betale strømregningene. Samtidig er mesteparten av norsk kraftproduksjon er eid av staten. Krafta er vår felles eiendom. Det betyr at vi ikke trenger å overlate strømprisene til markedet alene, men kan regulere kraftmarkedet politisk.

PIZZA MED BISMAK HOS OLIVIA

Tirsdag den 28. februar tilsluttet en delegasjon fra Heismontørenes Fagforening seg til en støttemarkering for de streikende restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien.

Vi krever slutt på sosial dumping på Heisplan AS!

Siden i fjor sommer har vi forsøkt å få på plass tariffavtale på heisbedriften Heisplan AS. Heisplan nekter å etterkomme vårt krav.
2,452FølgereLik
989FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X