20. april 2024

Introduksjonsuken for nye lærlinger

Introduksjonsuka for lærlingene er i gang og HMF fikk i dag lov til å komme og hilse på.

Med på laget var nestleder, politisk sekretær, lærlingeansvarlig og redaksjonen. Det var en solid og fin gjeng på tjueen personer, fordelt på syv bedrifter som møtte oss i OPPHEI sine lokaler.  Lærlingene fikk presentere seg før de utskremte fra HMF fortalte om sine roller. Politisk sekretær David fortalte kort om foreningens misjon og historie, samt rettigheter og avtaleverk før det ble delt ut gensere og avtalehefter.

David beskriver sammensetningen i orgnisasjonslivet foto: Christian Olstad

Lærlinger fordelt på bedrifter:

Heis-Gruppen: 1
Kone: 3
Otis: 1
Orona: 1
TK elevator: 7
Schindler: 7
Stein Knutsen: 1

Vi ønsker alle nye velkommen inn i heisbransjen.

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X