30. november 2022

Til søksmål mot ACER og høye strømpriser

2,440FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

Er du lei av høye strømpriser og mener du at EU har fått for stor innflytelse i norsk politikk og arbeidsliv? Det gjør Nei til EU, som mener at avståelsen av norsk suverenitet til EUs energibyrå ACER er grunnlovsstridig.

Derfor har de gått til sak mot staten. I november tapte Nei til EU saken i Oslo tingrett, men nå anker de saken videre til lagmannsretten.

I den anledning ønsker de økonomiske bidrag for å føre saken videre. Mener du at dette er en viktig sak som du ønsker å støtte økonomisk?

Da kan du sende valgfritt beløp via Vipps til 516595

Oversikt over innsamlingsresultatet vil bli presentert på deres nettside. Eventuelle overskytende midler fra innsamlingen vil spesifikt brukes til å motarbeide nye suverenitetsavståelser.

Les mer om rettsaken på Nei til EU sine nettsider.

Siste artikler

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.

FANT ELENDIGE BOFORHOLD

Flere enn 11 000 gjestearbeidere jobber i Stockholm, og dette er utenom de som har en fast jobb i Sverige. Men hvor bor alle?
X