30. september 2023

Til søksmål mot ACER og høye strømpriser

Er du lei av høye strømpriser og mener du at EU har fått for stor innflytelse i norsk politikk og arbeidsliv? Det gjør Nei til EU, som mener at avståelsen av norsk suverenitet til EUs energibyrå ACER er grunnlovsstridig.

Derfor har de gått til sak mot staten. I november tapte Nei til EU saken i Oslo tingrett, men nå anker de saken videre til lagmannsretten.

I den anledning ønsker de økonomiske bidrag for å føre saken videre. Mener du at dette er en viktig sak som du ønsker å støtte økonomisk?

Da kan du sende valgfritt beløp via Vipps til 516595

Oversikt over innsamlingsresultatet vil bli presentert på deres nettside. Eventuelle overskytende midler fra innsamlingen vil spesifikt brukes til å motarbeide nye suverenitetsavståelser.

Les mer om rettsaken på Nei til EU sine nettsider.

Siste artikler

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING

I disse dager er det 25 år siden Stiftelsen OPPHEI, som er et landsdekkende opplæringskontor for heisfaget, ble opprettet. Nå inviterer de til stor feiring!

VINNER AV ÅRETS HEISCUP

Det var knyttet stor spenning rundt hvem som skulle gå seirende ut av årets heiscup i den latviske hovedstaden. Mange lag var på forhånd utpekt som favoritter, deriblant Koneklubben som vant fjorårets heiscup i Malaga.

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.
2,486FølgereLik
1,036FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X