24. april 2024

Til søksmål mot ACER og høye strømpriser

Er du lei av høye strømpriser og mener du at EU har fått for stor innflytelse i norsk politikk og arbeidsliv? Det gjør Nei til EU, som mener at avståelsen av norsk suverenitet til EUs energibyrå ACER er grunnlovsstridig.

Derfor har de gått til sak mot staten. I november tapte Nei til EU saken i Oslo tingrett, men nå anker de saken videre til lagmannsretten.

I den anledning ønsker de økonomiske bidrag for å føre saken videre. Mener du at dette er en viktig sak som du ønsker å støtte økonomisk?

Da kan du sende valgfritt beløp via Vipps til 516595

Oversikt over innsamlingsresultatet vil bli presentert på deres nettside. Eventuelle overskytende midler fra innsamlingen vil spesifikt brukes til å motarbeide nye suverenitetsavståelser.

Les mer om rettsaken på Nei til EU sine nettsider.

Siste artikler

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X