25. april 2024

Ufaglært i India omkom da han forsøkte å reparere heisen

En hotellansatt i India omkom da han selv forsøkt å reparere heisen istedenfor å ringe etter hjelp fra et servicefirma.

Det er det The Times of India som melder om den tragiske ulykken hvor en 29 år gammel hotellansatt omkom da han forsøkte å få i gang heisen som hadde stanset i hotellets fjerde etasje.

Ulykken skal ha skjedd da den forulykkede skal ha forsøkt å løse et mekanisk problem med heisen. Heisen skal plutselig ha startet og mannen skal ha kommet i klem og omkommet momentant. Han burde ha ringt etter hjelp fra et servicefirma, sier en inspektør til nettstedet som understreker at hotelldirektøren ikke burde ha tillatt at den ansatte utførte reparasjonsarbeid på egenhånd.

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X