Heiscup 2022

Vi har fått mange forespørsler fra medlemmer som lurer på hva som skjer med Heiscup 2022. Vi mangler noen praktiske detaljer, men allerede neste uke skal alt være på plass. Da sender vi ut påmeldingsskjema og all informasjon. I mellomtiden har vi her samlet det som er sikkert; blant annet dato og sted.

Under galamiddagen på heiscupen i 2019, ble det opplest og vedtatt at neste Heiscup skulle legges til Malaga. Og det er fortsatt planen, i alle fall nesten. Vi er i ferd med å ferdigstille detaljene, men kan allerede nå avsløre at årets Heiscup legges til Marbella, like utenfor Malaga, lørdag 24. september 2022.

I tillegg til selve cupen, vil det selvsagt også bli en storslått galamiddag på kvelden samme dag. Vi vil også ha en sosial sammenkomst fredag 23. september, med blant annet trekning av kampoppsettet.

Egenandelen for årets Heiscup er satt til 200 kroner for medlemmer av HMF, og 800 kroner for ikke-medlemmer.

Vi har en avtale med Hotel Atalaya Park, som er i ferd med å lage en egen bookingside for oss.

Påmeldingsskjema med lenke til hotellbooking sendes ut til alle medlemmer i løpet av neste uke. Men det er ingenting i veien med å bestille flybilletter og legge seg i hardtrening allerede nå!

Følg med for full oppdatering og påmelding neste uke!

Merk: På grunn av den pågående pandemien, kan vi ikke garantere at endringer i smittesituasjonen i verden vil føre til endringer eller avlysning. Men per dags dato er det ingenting som tilsier at Heicsup 2022 i Malaga ikke kan gjennomføres.

Forrige artikkelDanmarks høyeste
Neste artikkelEn uforsvarlig byggeplass!