20. april 2024

Heiscup 2022

Vi har fått mange forespørsler fra medlemmer som lurer på hva som skjer med Heiscup 2022. Vi mangler noen praktiske detaljer, men allerede neste uke skal alt være på plass. Da sender vi ut påmeldingsskjema og all informasjon. I mellomtiden har vi her samlet det som er sikkert; blant annet dato og sted.

Under galamiddagen på heiscupen i 2019, ble det opplest og vedtatt at neste Heiscup skulle legges til Malaga. Og det er fortsatt planen, i alle fall nesten. Vi er i ferd med å ferdigstille detaljene, men kan allerede nå avsløre at årets Heiscup legges til Marbella, like utenfor Malaga, lørdag 24. september 2022.

I tillegg til selve cupen, vil det selvsagt også bli en storslått galamiddag på kvelden samme dag. Vi vil også ha en sosial sammenkomst fredag 23. september, med blant annet trekning av kampoppsettet.

Egenandelen for årets Heiscup er satt til 200 kroner for medlemmer av HMF, og 800 kroner for ikke-medlemmer.

Vi har en avtale med Hotel Atalaya Park, som er i ferd med å lage en egen bookingside for oss.

Påmeldingsskjema med lenke til hotellbooking sendes ut til alle medlemmer i løpet av neste uke. Men det er ingenting i veien med å bestille flybilletter og legge seg i hardtrening allerede nå!

Følg med for full oppdatering og påmelding neste uke!

Merk: På grunn av den pågående pandemien, kan vi ikke garantere at endringer i smittesituasjonen i verden vil føre til endringer eller avlysning. Men per dags dato er det ingenting som tilsier at Heicsup 2022 i Malaga ikke kan gjennomføres.

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X