1. desember 2023

Mitsubishi kjøper Motum AB 

Mitsubishi Electric Corporation kunngjorde den 7. april at de har kjøpt det svenske heiskonsernet Motum AB. Japanske Mitsubishi Electric er en global leverandør av heiser og rulletrapper.

Det er Mitsubishi som selv skriver på sine nettsider at deformelt ble enige om å kjøpe det svenske heiskonsernet Motum AB den 23. mars i år.

Motum Group er Sveriges største uavhengige heis- og dørleverandør med over 300 ansatte og en omsetning på ca. 750 millioner svenske kroner skriver Motum på sine nettsider. Motum er siden 2017 etablert i Norge, og har ca. 20 ansatte.

Det børsnoterte Mitsubishi Electric Corporation har virksomheter innen en rekke områder deriblant heiser og rulletrapper.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X