21. mai 2024

Mitsubishi kjøper Motum AB 

Mitsubishi Electric Corporation kunngjorde den 7. april at de har kjøpt det svenske heiskonsernet Motum AB. Japanske Mitsubishi Electric er en global leverandør av heiser og rulletrapper.

Det er Mitsubishi som selv skriver på sine nettsider at deformelt ble enige om å kjøpe det svenske heiskonsernet Motum AB den 23. mars i år.

Motum Group er Sveriges største uavhengige heis- og dørleverandør med over 300 ansatte og en omsetning på ca. 750 millioner svenske kroner skriver Motum på sine nettsider. Motum er siden 2017 etablert i Norge, og har ca. 20 ansatte.

Det børsnoterte Mitsubishi Electric Corporation har virksomheter innen en rekke områder deriblant heiser og rulletrapper.

Siste artikler

DU KAN NÅ AVGI DIN STEMME

Den 8. mai ble det enighet i forhandlingene på heisoverenskomsten. Frem til 23. mai kan alle medlemmer si hva de mener om resultatet ved å avgi sin stemme.

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X