30. mai 2023

Mitsubishi kjøper Motum AB 

Mitsubishi Electric Corporation kunngjorde den 7. april at de har kjøpt det svenske heiskonsernet Motum AB. Japanske Mitsubishi Electric er en global leverandør av heiser og rulletrapper.

Det er Mitsubishi som selv skriver på sine nettsider at deformelt ble enige om å kjøpe det svenske heiskonsernet Motum AB den 23. mars i år.

Motum Group er Sveriges største uavhengige heis- og dørleverandør med over 300 ansatte og en omsetning på ca. 750 millioner svenske kroner skriver Motum på sine nettsider. Motum er siden 2017 etablert i Norge, og har ca. 20 ansatte.

Det børsnoterte Mitsubishi Electric Corporation har virksomheter innen en rekke områder deriblant heiser og rulletrapper.

Siste artikler

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.

TIL HIMMELS MED OSLO SPEKTRUM 

Den 19. april i år ga Oslo bystyre grønt lys til planene for prosjektet til nye Oslo Spektrum. Dermed får byen det første bygget som er på over hundre meter etter at Plaza sto klart i 1989.
2,472FølgereLik
996FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X