20. april 2024

Praktisk informasjon om heiscupen

Om få dager er det avspark for heiscupen i Marbella. Her er litt praktisk informasjon.

Heiscup 2022 arrangeres i Estepona i Marbella, like utenfor Malaga, Spania fra 23. til 25. september. Selve Heiscupen vil foregå lørdag 24. september, med staslig bankettmiddag i etterkant.

Trekning

Fredag 23. september, klokken 17:00 – 21.00

Trekning av cupoppsettet, samt informasjon om reglement. Her ønsker vi at så mange som mulig av dere blir med! Arrangementet vil foregå rett ved hotellet på Bar Haiti (Hotellet som vi har avtale med/se nedenfor). Området er holdt av eksklusivt for oss, og det blir DJ, mingling og servering. Fra klokken 19.00 blir det servert kalde og varme småretter.

Heiscup

Lørdag 24. september, klokken 09.30 – 15.00

Cupen vil foregå på en gressbane som ligger omtrent 500 meter unna hotellet. 

Som før blir det 5 mot 5, og både mat og drikke er tilgjengelig for kjøp på området.

Bankett

Lørdag 24. september, klokken 19.00 – 23.00

Banketten foregår på hotellet som vi har avtale med, og dørene åpner klokken 19.00. Fra rundt klokken 20.00 blir de første rettene servert. Vi holder det gående til klokken 23.00.

Drikke til maten er inkludert. Det blir selvsagt også premieutdeling, taler og underholdning!

Adresse til hotellet som vi har avtale med

Sol Marbella Estepona · Atalaya Park

Av. de las Golondrinas, 2

29688 Estepona

Málaga, Spania

PS! Dersom du deler dobbeltrom, skal en av gjestene ha fått en e-post fra hotellet. Det oppfordres til å følge informasjonen i dette skrivet og registrere gjest nummer to på forhånd.

Transport

Det går dessverre ikke tog til Marbella, så det letteste er enten taxi eller buss. En taxitur vil koste rundt 60 euro, og tar omtrent en time. Bussen koster cirka 10 euro per person.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen etter lang tids utsettelse!

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X