20. april 2024

ROBOTENE INNTAR HEISSJAKTA

Varso Tower i Warzawa, Polen, er en av få bygg i verden hvor en installasjonsrobot er blitt benyttet for å borre opp ekspansjonsbolter for heismontasjen.

Varso Tower er med sine 310 meter blitt EUs høyeste bygg og slår da den gamle rekorden til Commerzbank Tower i Frankfurt.

Schindler har stått for levering av heisene, og det er en av de første skyskraperne i verden hvor Schindlers installasjonsrobot R.I.S.E. er blitt benyttet.

R.I.S.E. er en forkortelse for Robotic Installation System for Elevators. Roboten ble først lansert i 2017 som en prototype, og gikk igjennom flere tester inkludert The Circle på Zürich flyplass. Roboten er siden blitt benyttet i Uptown Tower i Dubai og Trlllple i Wien, Østerrike og nå i Varso Tower. 

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X