2. juni 2023

ROBOTENE INNTAR HEISSJAKTA

Varso Tower i Warzawa, Polen, er en av få bygg i verden hvor en installasjonsrobot er blitt benyttet for å borre opp ekspansjonsbolter for heismontasjen.

Varso Tower er med sine 310 meter blitt EUs høyeste bygg og slår da den gamle rekorden til Commerzbank Tower i Frankfurt.

Schindler har stått for levering av heisene, og det er en av de første skyskraperne i verden hvor Schindlers installasjonsrobot R.I.S.E. er blitt benyttet.

R.I.S.E. er en forkortelse for Robotic Installation System for Elevators. Roboten ble først lansert i 2017 som en prototype, og gikk igjennom flere tester inkludert The Circle på Zürich flyplass. Roboten er siden blitt benyttet i Uptown Tower i Dubai og Trlllple i Wien, Østerrike og nå i Varso Tower. 

Siste artikler

OMKOM I PATERNOSTERHEIS

Før 2002 ble det anslått at det i Tyskland døde en person per år i en Paternosterheis. Nå har denne heistypen krevd enda et liv.

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.
2,473FølgereLik
996FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X