30. november 2023

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Starlift ble etablert i 2009 og drives som et aksjeselskap med fem aksjonærer på eiersiden. I følge proff.no eier Kjell Roald Skram og Per Kristian Nordnes 42 prosent av aksjene hver. Starlift hadde i 2021 driftsinntekter på 51 459  000 NOK og 45 ansatte.

Kone er et finsk konsern, og er en av verdens største leverandører av heiser og rulletrapper. Kone ble først etablert i Norge i 1968 etter et oppkjøp av Asea Graham. Siden har bedriften vokst seg store og har etter oppkjøp blant annet fusjonert med Fortuna mek. Verksted (1981), Ameco Heis og Erling Storm Heis AS (1994), Melbye Heisservice AS (2014), Ribe Heis AS (2016) og nå Starlift AS (2023).

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X