20. april 2024

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Starlift ble etablert i 2009 og drives som et aksjeselskap med fem aksjonærer på eiersiden. I følge proff.no eier Kjell Roald Skram og Per Kristian Nordnes 42 prosent av aksjene hver. Starlift hadde i 2021 driftsinntekter på 51 459  000 NOK og 45 ansatte.

Kone er et finsk konsern, og er en av verdens største leverandører av heiser og rulletrapper. Kone ble først etablert i Norge i 1968 etter et oppkjøp av Asea Graham. Siden har bedriften vokst seg store og har etter oppkjøp blant annet fusjonert med Fortuna mek. Verksted (1981), Ameco Heis og Erling Storm Heis AS (1994), Melbye Heisservice AS (2014), Ribe Heis AS (2016) og nå Starlift AS (2023).

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X